אלימות במשפחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נושא מאד כאוב.
    אני מאד סובלת מאלימות במשפחתי האהובה.
    הטרונדו אתמול תקפה אותי.
    בהתחלה התחילה עם סבב ביסים ברגל.
    אז כעסתי עליה ושמתי אותה על השטיח (יענו רחוק ממני) וגילמתי את המנטרה בקול תקיף "נו נו נו, אסור"
    היא בכתה נרגעה תוך רבע שנייה ועם חיוך שובב קמה ובאה התחילה לדפוק לי בראש מכות עם פירמידת עץ - אז אמרתי לה נו נו נו, אסור, לא. ושמתי אותה על השטיח
    היא שוב פעם בכתה, שוב פעם נרגעה תוך שנייה, שוב פעם קמה ותוך שנייה היתה תלוייה על השיער שלי (אותה תגובה מצידי)
    הדבר הרביעי זה לבעוט בי תוך כדי צחוק שובב ומופרע.

אז שמתי אותה בכלא = לול
    אחרי בכי קורע לב (עם קללות) של דקה ורבע, הוצאתי את הפושטקית שהלכה להתעלל בכלבות שלנו. (ביסים, משיכות בפרוה אזניים ואצבעות קטנות ושובבות לתוך האף).

כל ההספק המרשים הזה ב 10 דקות.

ואתן עוד מלחיצות אותי שפוסטי תהיה יותר גרועה
6 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח אני מצטערת אבל אוף... איזה מתוקיםםםםםםםםםם!
    [/url
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ליבי דיייייייייי
    רחמים עלינו

• חחחחחחח

• חחחחחחחחחחחח............. איזה קטעים. נכון שיש להן את המבט השובב של "אני אראה לך, חיחיחי" בעיינים?

מוכר

• אצלנו זה מגיע עם צחוק שובב בלתי נשלט!!!
  • נטלי צוחקת כשאוריאל עושה שטויות שחבל"ז - צחוק מתפקע כזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה