היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חייבת לשתף קצת... אני והבעלול לא מתקשרים בכלל. אני לא מצליחה לדבר איתו או לתקשר איתו. אין לי עזרה ממנו בכלום ושום דבר וכשניסיתי לדבר זה לא עזר. אני יודעת שזה מצב לא תקין אבל זה לא העניין.....
העניין הוא שמאתמול אני בדיכאון, עצוב לי ואין לי אנרגיות לכלום. מצד אחד בא לי לבקש מאמא שתוציא אותם, אבל מצד שני, מה הם אשמים? שאמא שלהם נטולת כוחות ואנרגיות?
עצות וחיבוקים יתקבלו בברכה. בשמת
14 תגובות
עמוד 1
דווקא זה די נראה לי העניין...
הגיוני שהמצב עם בעלך משליך עלייך בצורה כזו... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תבקשי מאמא... מותר לך ואת חייבת לנוח לפעמים
אני גם הייתי יוזמת ערב לבד עם הבעל....לשתות קצת , לדבר...זמן איכות רק לכם
תבקשי מאמא שלך שתיקח אותם קצת , תנוחי שבעלך יגיע תנהלו שיחה אחד על אחד בלי הפרעות ברקע
נו מה, רשמת את ההודעה בשמי ????!!!! יש תקופות כאלה .. שהכל קשה ומר ורע ... ודווקא בתקופות האלה בעלי נסגר ונאטם ...