:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבטן קצת התנפחה כמו בדרך כלל לפני המחזור...ויש מדי פעם התכוצויות קלות
    ואני חשבתי שהחודש זה יקרה...והייתה לי הרגשה כל-כך טובההההה אפילו אתמול פתאום בערב הייתה לי סחרחורת חזקה ואמרתי לעצמי אולי זה קורה כי אף פעם לא הייתה לי סחרחורת....
    אז כנראה שביום חמישי אכן תגיע הגברת
14 תגובות
עמוד 1
  • מיריייי.. לא מספידים חודש עד שה מגיעה!!
    לפעמים התופעות זהות..

ובקשר לאנשים המעצבנים.. אני יודעת כמה זה מעצבן, לא מפסיקים לשאול אותי
    ואני תמיד עונה, שכשיהיה מה לספר, אספר.. אם הם לא יודעים כנראה שאין מה לדעת, או שפשוט לא בא לי שידעו, אז דיי לחפור!
  • לא להספיד את החודשש מירוש!!!! זה יכול להיות סימנים להריון..אומרים שזה אותם הסימניםםם!!! יהיה בסדר!! הכי חשוב להישאר אופטימייים ולא להתייאש..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • הדסושששש התגעגעתי אלייך ואל האופטמיות הטהורה שלך....איך יכול להיות שהבטן מתנפחת זה סימן להריון? לא יכול להיות שיוצאת בטן בשלב כזה מוקדם במידה וכן...הדסוששש עוד מעט תוכלי כבר לספר לכולםםםם :-))))
    מצפים לבואך-אמן ואת צודקת הלוואיייי אני ממש ישמח לגלות רק המחשבה מעלה לי חיוך רכב על הפנים...

מירי
  • מירי! אני מחייבת אותך להפוך את הפרצוף!!!!!!!!!!!!!!!!
    אל תספידי את החודש עד שתהייה לך הוכחה! וגם אחרי זה לקום מחדש!
    יש לי התכווצויות קלות בצד ימין, מי יודע.... אולי זה הר... אולי זה לא.... העיקר לחייך!
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שמחה לשמוע....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מירו'ששש
    הבטן לא מתנפחת מההריון עצמו, אלא מעצם העובדה שאת לא מקבלת מחזור,
    כל הדם שאמרו לצאת נשאר בגוף, ברחם כדיי לבסס את עצמו לכבוד ה
    ובגלל זה הבטן נראת טיפה יותר נפוחה..

בכל מקרה, אני מתה כבר לצעוווווווק את זה.. אבל הבעלול לא מסכים.. חחח

בע"ה האבקה שפיזרנו תעבוד עלייך ותידבקי
  • מירי מאמי לא לאבד אופיטמיות!!

תישארי חיוביות כמו שהיית עד היום והכי חשוב מחויכת !!!
  • הדסוש תמיד טוב לשמור בבטן עד מתי שניתן לעשות זאת (אחרי שיראו כבר לא תוכלי להכחיש
  • היי מירי, כמו שכולן אמרו וכמו שאת כבר יודעת, לא מספידים חודש עד שהגברת מגיעה... מחזיקה לך אצבעות חזק, וגם לפנין!
  • היי מאמי אולי באמת הסימנים סחרחורת והתכווצויות זה סימן להריון מחזיקה

• הלוואייייי ישמח אותי מאוד לדעת שזה אכן בעקבות זה....אני ימישך באופטימיות בינתיים
  • ???? ?? ?????? ?? ??? ??? ????? ,??? ????? ?? ??? ????? ??? 9 ??????,?????? ?? ?????? ????.

• מרגו כתבת לי בסימני שאלה :-(

מירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה