היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ככה אני חושבת, עוד יום-יומיים תגמר החבילת גלולות ואז אהיה בטוחה (
תרחיקי את האבקה שלך ממני בבקשה בלי רעיונות לא מקובלים!!!!
אני לא בהריון, מיצי יש מקום מתחת למטריה שלך?
איזה חמודות אתן כולכן.....
ב"ה
אני אני אני!!!
לא בהריון!!
אני לא בהריון...
אני לא בינתיים
אני לא צריכה קצת הפסקה מהריונות ]
גם אני לא
פזרי פזרי אבקה
אני לא בהריון
מתפקדת! אני לא בהריון, גם שמה מסכת אב"כ נגד האבקה וגם מצטופפת עם מיצוש וכל האחרות מתחת למטריה
המטריה שלי היא קינג סייז, ויש שם בר משקאות אלכוהוליים מובנה פעיל 24\7 סושי, מוסי שוקולד, מיונז ביתי וטונה. חעחעחע
וביצי עין נוזליות
מיצי עזבי מטריה, בואי נפתח שמשיה משותפת
לא בהיריון!!!!!!!
אבל גם הרבה זמן לא הייתי פה...
אז אני לא יודעת אם אני נחשבת...
מתגעגת מאוד לריח של תינוק באויר...
אני לא בהריון ולא רוצה לבוא למטריה, רוצה גשם!!!!!!!!!!!! פזרי עלי את כל האבקה!!!!! פוווווווווווווו גדול שיגיע עד אשקלון! אבל שיהיה חזק אני מבייצת היום או מחר , אז קחי נשימה עמוקה ו.......
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
אני עד כמה שידוע לי אז תפזרו עליי הרבה אבקה בבקשה... אם שבוע הבא עדיין לא אקבל אז האבקה תשפיע
אני לא ,אבל אם אני אדבק לא יהיה לי אכפת מעניין מה בעלי יגיד על זה ,חחחחחחח
לילך לא נראה לי שבעלך יתנגד
עכשיו שעומר קצת גדל נהיה יותר קשה ,אז נראה לי שהוא שינה קצת את דעתו.....למרות שאני חייייייבת בת ואני רוצה אותה עכשיו( בתוך תוכי אני בטוחה שהבא בתור הוא בן )
בהצלחה מאמי מאחלת לך מכול הלב הריון הבא בת (מי כמוני יודעת כמה חזק הרצון לבת
מתייצבת.........
פזרי את כל האבקה
אני עוקבת..
חחיחיחחי תפזרי גם עליייייייי!!!!!!
יאללה הגיע הזמן לבן/ת הראשונ/ה....................... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***