היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אני עשיתי? אני אשמה שהוא חולה? אני אשמה שחטף וירוס? אין לו סבלנות אליי בגרוש.
נמאס לי!!!!
23 תגובות
עמוד 1
את מתכוונת לבעלול??
בטח הבעלול.....
חצוף!!!! אל תכיני לו תה
גברים זה תינוקות מגודלים...
מי מכין לו תה? שיילך *&%^%#%)*&*%$##*))^$%$#
נמאס לי....
שילך לאמא שלוווו
מה נסגר עם כל הגברים היום?! למקפיא כולם!!!!
הוא מחכה בחוסר סבלנות בבוקר שאני אלך עם הילדים מהבית (הוא בחופש מחלה) הוא לא מתקשר בכלל כשביום רגיל הוא מתקשר 3-4 פעמים ביום - כנראה משעמום בעבודה וגם כשאני מתקשרת הוא חסר סבלנות ולא מעוניין לדבר בכלל
שילך לחפש מי ינP)&*@$^*). ככה זה גברים הם חסרי תושייה וחסרי יכולות אז הוא מחפש איך להיות ה"גבר" בבית ומאשים אותך בהכל.
בימים כאלה, תשאפי למינימום מגע.... צמצמי כמה שאפשר.. עושה טובה שעונה לך? אל תתקשרי !!!! עצבני עליך ברגע שאת חוזרת הביתה? קחי את הילדים אחרי העבודה ולכי איתם לגן משחקים / קניון.... אין מה לעשות, גברים לא יודעים להיות חולים !!!!!!!! שיעבור לו מהר והשקט יחזור
הוא עדיין לא התקשר ואני לא מתקשרת אליו. אחרי העבודה אני אחזור הביתה ואציב לו עובדה שעכשיו הוא עם הילדים ואני עושה כושר. אח"כ אני מתארגנת, מארגנת שני שובבים ויוצאת מהבית מבלי לדווח לו לאן ולכמה זמן. הרי זה מה שהוא רוצה שיקרה, לא?
שירגיע! בזריז אבל
עדכון - דיברתי איתו והוא טען שבגלל שהיה חולה ישן כל היום בלי הפסקה..... והתעורר רק בערב לפני שהגעתי הביתה. הוא גם שמר על הילדים שעה עד שעשיתי כושר וקילח את הילד והכל. היה בסדר בסוף. אבל זה עדיין משגע אותי שכשהוא חולה הוא מוציא הכל עליי. אבל כנראה ככה זה גברים. מה לעשות?