הרגשה מוזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל מזה שהמחזור שלי היה קצר ודליל יחסית למה שקורה לי כל פעם... הבדיקה הייתה שלילית אבל הגוף שלי ממש מוזר.
    כל בוקר בחילות, גם הקאתי כמה פעמים..
    סחרחורות, רגשה כאילו עוד רגע אני מתעלפת, אין לי כוחות לעשות כלום ואני ישנה המון!!!
    כאבים שבאים והולכים בבטן - כמו קילקול קיבה אבל אין שומדבר כזה..

ממש מוזר, בעלי מתחרפן ואני סתם אוכלת סרטים... :-\
    אוף
9 תגובות
עמוד 1
  • מתי קיבלת מחזור? אולי תגשי לעשות בדיקת דם, אולי ה"מחזור" היה השרשה...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בהתחלה חשבתי שזה השרשה ואז אמרתי לעצמי שאני מדמיינת, השרשה לא תהיה שלושה ימים. מצד שני גם מחזור לא נגמר לגמריי אחרי שלושה ימים.. :-\
    קיבלתי ב29.6
    אוף :-\ לא רוצה לעשות בדיקה ולהתאכזב שוב
  • אני ממליצה לך בכל זאת לגשת לרופא ,לבדוק מה פשר הבלאגן הזה.

• עשתי בדיקת דם שבוע לפני שקיבלתי, הוא נתן לי לעשות את כל הבדיקות האפשריות
    ובסוף הסתבר שהכל תקין חוץ מחוסר בויטמין D.. (שגם זה רק 2 מתחת לטווח) אני לוקחת טיפות של ויטמין D אבל הגוף שלי פשוט עייף. לא יודעת איך להסביר את זה וזה מטריף :(
  • שבוע לפני שקיבלת... דברים יכולים להשתנות, הייתי נגשת לעשות שוב, את היחידה שמכירה את הגוף שלך!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לפי דעתי תעשי בדיקה גם לי הייתה הרגשה של קלקול קיבה..
  • אני יודעת שכבר שמעתן על סיפורי הסלק שלי..אבל המחזור שלי היה בדיוק כזה שלושה ימים בקושי דימום ואז קראתי ברפואה הסינית ובכלל על נפלאות הסלק לדם ובייחוד לרחם שלנו..החלטתי למה לא להזיק זה לא יזיק..אכלתי כל יום כמות יפה איזה חצי סלק מבושל וחיכיתי
    סוף חודש לראות את ההשפעה על המחזור לשמחתי המחזור לא הגיע .. בכל אופן מה איכפת לכן לנסות ..???

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• סרת סבלנות!!!

גם אם המחזור הגיע..לא להתבאס!! התחלת הריון חדש ברגע שקיבלת את המחזור..
    יאללה בע"ה יהיה בסדר...תני
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • טוב, אני חושבת שאני אחזור לרופא משפחה (ללצין - כמו שבעלי קורא לו) ונשאל אותו מה הבעיה איתי..
    ונתיל לאכול הרבה סלק ;) - אני אוכלת רק בשבתות אצל אמא.. נתחיל להכין גם בבית.. נראה אם זה יעזור :)

תודה רבה מתוקות.. שיהיה בהצלחה לכולנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה