היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי בעבר כבר נעשה הסקר...אבל סתם מעניין אותי האם יצאתם לחופש לפני הלידה? ומתי?
אני רוצה לצאת עוד שבוע כשאני יהיה בשבוע 37. (חופש מחלה עד הלידה) אני עובדת מחוץ לעיר, אומנם זאת עבודה משרדית אבל הנסיעות הישיבה הממושכת מעייפת מאד!
8 תגובות
עמוד 1
אני יום לפני הלידה עדין עבדתי - התחלתי דימומים עוד פה בעבודה
עבדתי עד היום האחרון. הלידה הפתיעה כי הגיעה מוקדם ונכנסתי לקיסרי לא מתוכנן בשבוע 35
אביבית
אמרו לי שבביטוח לאומי יבדקו אותך אחרי הלידה - את תלושי השכר שלך בשלושה החודשים האחרונים ויראו כמה עבדת וכמה הרווחת ולפי זה תקבלי את דמי הלידה שלך.
אני לא יודעת אם זה תקף גם לגבי החופש [/url
אני בדיוק במצב שלך - גם בעבודה משרדית אבל נסיעות ארוכות, אז אני אישית יוצאת לחופשה אחרי שבוע הבא, בסוף החודש, שבוע 37, כי אין לי כבר לא ראש ולא כוח לעבוד.
אני לא לקחתי חופש לפני, אבל במקרה הצירים התחילו בשבת וביום ראשון בבוקר ראו אותם במוניטור, ככה שלא חוויתי התחלת לידה בזמן העבודה. לא הרגשתי שאני יכולה להפסיק לעבוד לפני שאני באמת לא יכולה יותר, למרות שברור לי שמותר להתחיל חופשת לידה מוקדם יותר.
בהריון ראשון עד שבוע 40 ילדתי אחרי 4 ימים ובהריון הזה עוד יומיים יוצאת לחופשת מחלה ... מספיק ננוח קצת..
ב"ה
אני יצאתי בשבוע 36,, אני עובדת במעון בתור מטפלת בתינוקיה. היה לי ממש קשה,אז אמרתי סטופ!!
ילדתי ביום שבת יום חמישי היתי בעבודה לא יצאתי לחופשה לפני הלידה