היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חלקכן פה יגידו שצרות של עשירים שאני סתם מפונקת ומגזימה ושאני אגיד תודה. אבל אמא שלי מעלה לי תנרבים! היא שמה פס על כל מה שאני מבקשת ממנה! . אמא שלי אישה חמה מדהימה סבתא למופת הכל טוב ויפה. אני מתה עליה והכל. הילד שלי בידיים טובות אני יודעת. אבל היא עושה מה שבראש שלה!!!! ומילא לא ביקשתי והיא עושה ראש קטן - מילא. אבל לשים עלי פס זה מעצבן! לדוגמא- היום הסתדר לי מהעבודה לבוא באמצע היום להניק אז לא הבאתי חלב בבוקר. לפני שיצאתי הביתה התקשרתי לברר מה קורה אז היא אומרת לי כן הוצאתי מנה מהמקפיא ונתתי לו עכשיו
נכון זה מעצבן.........אבל- אני רוצה להרגיע אותך עם כמה דוגמאות אצלנו: אמא שלי בשביל לקבוע איתה לשמור לי על הילדים לשעה, אני צריכה לקבוע איתה מראש מינימוםםםם שבועיים, וכל כל ימים להזכיר לה....
רואים שאמא שלך מטפלת.. יש למטפלות קטע כזה שחצני.. אמא שלי גם מטפלת, ופעם כשאמונה היתה חולה באתי לבקר אותה בגינה עם כל המטפלות, והן כל היום משוות איזה תינוק אוכל יותר, בזכות המטפלת.. איזה תינוק מתקדם יותר מבחינה מוטורת- בזכות המטפלת.. כל היום הן מההלות את עצמן.. "אצלי.. כבר הכנתי לו קציצות והוא אוכל נפללא!! אצל אמא שלו הוא לא נוגע.." כל מיני כאלה. חזרתי משם בשוק!!
מאמי - אלו הצרות שלך כרגע! מותר לך לכעוס ומותר לך להתעצבן. גם בשביל זה אנחנו כאן!
מותר להתעצבן,זה הבייבי שלך זה בעיניי גם החיסרון בלהשאיר את הילד עם סבתא,נפלא ככל שזה יהיה,קל,בטוח ומרגיע, זה מעלה כל כך הרבה מתחים...
את חייבת להתעקש על מה שחשוב לך
בהחלט "צרות של עשירים"
ענבר היה לי יום עיון קרוב לבית אז נתתי קפיצה כדי להניק וחזרתי. עשיתי את זה פעמיים. בפעם השניה כבר הנקתי...!
אוףףףף זה היה מעצבן. היינו שתינו מתוחות אחת על השניה כל היום ואבא שלי קצת התעצבן עלי
ןאם נוסיף על זה את החום אז בכלל מד ההתפוצצות היה במרחק נגיעה.... כל הכבוד להורייך שהם עוזרים כ"כ. אני בטוחה שקשה גם להם וגם לך עם הגבולות עד לאן מותר להם להתערב ומאיפה קצת פחות, סכ"ה אתם באמת צפופים, ואיתן עובר אחר כבוד למיטתם בבוקר ומקבל מלא אהבה, אולי עדיף לא לשנות את השגרה למרות שנורא נורא בא ולאפשר להם לנהוג כרגיל.... בספט' הוא יעבור למעון או שיישאר עם הורייך עוד שנה?
לי זה נראה בלתי אפשרי לחיות כ"כ קרוב כל הכבוד לכולכם ועל כך שבד"כ יש בעיקר כבוד הדדי אבל מותר גם לכעוס....
לי היא "נשמעת" כמו....
כמו....
כמו....
כמו.... סבתא טיפוסית! מרגיז, אבל זה בהחלט צרות של עשירים! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."