נמאס לי באמת שנמאס לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

המון זמן לא הייתי פה.
    אני חייבת קצת להוציא קצת לשחרר....
    אני עכשיו קיבלתי תשובה שלילית אחרי טיפול IVF (מספר 5 בסיבוב השני) (בסיבוב הראשון זה לקח 12 טיפולים עד שהגיע הנסיך שלי).....
    והיו לי סימנים כל כך מעורבים כל השבועיים המתנה ועם כל הניסיונות לא לחשוב על זה (כי אני כבר יודעת שסימנים לא אומרים כלום) זה לא עזר הייתי עייפה בטירוף בימים האחרונים העצבים היו לא בשיאם הרעב לא היה גדול ומה גם שעדיין לא קיבלתי (טוב לא קיבלתי עד איזה חצי שעה אחרי הטלפון מהבי"ח) ואז היה הטלפון והתשובה היתה שלילית...
    ובאמת נמאס לי לפני 5 חודשים עברתי הפלה (בגלל שלא היה דופק) ונראה לי שזה רק גרם לי לעבור יותר קשה את הטיפולים.... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה שייגמר היום הזה כבר שאני אוכל ללכת הביתה וקצת לבלות עם הבן שלי שיעביר לי את התחושה הזאת ויזכיר לי כמה הכל שווה בסוף את התוצאה.....
5 תגובות
עמוד 1
  • כל כך מבינה לליבך
  • יהיה בסדר !!!!
    אין מה לעשות הדרך קשה ולצערינו לפעמיים גם ארוכה ....
    תאגרי כוחות מחודשים תחזרי הבייתה ותהני עם הבייבי שלך כמה שרק אפשר
    שולחת לך אלפיי
  • היי יערית...

כ"כ מבינה לליבך וכ"כ מזדהה עם האכזבה.

אבל מי כמוך יודע שבסופו של דבר זה שווה את כל מה שאנחנו עוברות.
    לי אומנם אין עדיין ילדים או היריון אבל אני בטוחה שבסופו של דבר זה יגיע לכולן...

תסתכלי על הנסיך שיש לך בבית ותתעודדי... את תגיעי לזה בטיפול הקרוב או אחריו.. אל יאוששששש

מאחלת לך המון בהצלחה
  • מצטרפת לחיזוקים

מחזיקה אצבעות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה