עכשיו כשחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויוצאים עם הקטנים החוצה (יש לי אחד בן 3 וקטנטנה בת חודשיים) מה הדרכים הכי טובות כדי להגן עלים מהקרינה של השמש? (חוץ מקרם הגנה כמובן) ראיתי בחדשות לא מזמן שמראים את הנזק מתחת לעור שנגרם מהשמש ע"ע מכונה מיוחדת.. חטפתי חום!!
    בכלל אף פעם לא הצלחתי להבין איך מתאימיים מקדם הגנה למישהו....
    אודה על העזרה. אמא מודאגת.
    בריאות ואהבה!
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום.
    מומלץ לא למרוח קרם הגנה לפני גיל חצי שנה.
    יש טענה שאומרת שמעל 25 הכל אותו דבר, אני מורחת 42 לבנות ולי.
    רצוי לא להחשף לשמש לזמן ממושך בין השעות 10-18.
    לבלות במקומות קרירים (בית, בתים של חברים, קניונים, סבתות וכד')
    ולצפות בקוצר רוח שיסתיים כבר הקיץ הזה!!!!!!!!!!!

• בגיל חודשיים רצוי בעצם להמנע מחשיפה לשמש. האמת בחום כזה רצוי בכל גיל...
    ככל שהעור בהיר יותר ככה מקדם ההגנה צריך להיות גבוה יותר. אני קניתי מקדם הגנה שמותאם לילדים והוא מראש גבוה יותר כי עור של ילדים רגיש יותר.
    בעייני חינוך הילדים לכובע ושתיה זה הכי הכי חשוב.

• ענבר - יפה מאד
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • באמת כמו שיתר הבנות רשמו לך, אני לא חושבת שכדאי להוציא את התינוקת לחשיפה מרובה לשמש, היא עוד ממש קטנה אז תנסי להימנע. בקשר לשאלתך, יש את הפתרונות הידועים כמו כובע ושתייה (הרבה הרבה הרבה!!! תרגילי לפחות את הגדול להסתובב עם בקבוק מים קבוע), מקדם הגנה באמת כמו שרשמו בוחרים לפי גוון העור, יש כאלה שמותאמים לילדים ואפילו לתינוקות וכמובן יש פתרונות נוספים שפחות ידועים כמו הגנה מפני השמש והקרינה דרך האוכל שאנו צורכים (מצרפת לך מאמר בנושא) ועוד רבים אחרים. חשוב שיש לך מודעות ועכשיו כל שנותר זה ליישם... שיהיה קיץ מקסים! מאמר
  • עם כל הקושי שבדבר אנחנו נמנעים כמה שיותר מלהיחשף.
    בימים החמים ביותר אין גני משחקים - וזה קשה לכולנו כי אנחנו נוהגים להיות כל יום בפארק
    וגם אם יוצאים נמרחים טוב טוב, כובע, מים ובזמן שלהב משחקת אני יושבת עם נועם בצל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה