היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, אני לא רוצה לשגע אתכן יותר מדי, רק רציתי להגיד שבעזרתכן הבנתי שאני באמת זקוקה לטיפול דחוף כדי לעבור את התקופה הקרובה בשלום ולא בקאסח עם כל העולם... הבנתי דבר אחד - שכל הבעיות שלי שטיפלתי בהם קודם ולא ביימתי מאוד התחדדו עכשיו וזה משגע עד דמעות. כבר פניתי לכמה מקומות עם מטפלים, מחכה לתשובות מי יהיה יותר זמין כד ללכת לפחות לכמה שיחות כדי לעשות סדר בראש לפני, אחרת זה יהיה אסון.
תודה על התמיכה, אמשיך לעדכן. מערכיה אתכן ומודה מקרב לב!
15 תגובות
עמוד 1
ב"ה
[/url
שיהיה המון בהצלחה
קצת הקדמה אין לי מושג על מה מדובר
אני באמת מאמינה ששיחות עם איש מקצוע יכולות לעזור... מנסיון
בהצלחה
כל הכבוד לך שיהיה בהצלחה
בהצלחה
גאה בך! בהצלחה מקסימה!
בהצלחה
בהצלחה
היי מותק
אני מהתחום גם כמתלמדת וגם כמטופלת אני ממליצה לך מאוד לעבור טיפול הטיפול עזר לי מאוד ולי יש ocd חריף אשמח לייעץ לך !
אגב , הבעיה אצלי החריפה עם ההריון וכמעט אבל כמעט חזרתי לכדורים מזל וברוך ה׳ שלא !
הכי חשובה התמיכה מהמשפחה והחברים כי כשיש קרקע תומכת הכל נראה אחרת !
לי קוראים אורטל ואת מוזמנת לפנות אליי בפייס ortal dol
רק בריאות ! לא סתם אומרים ״ בריאות הנפש ובריאות הגוף ״ !