ברזל בכדורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, אתן לוקחות ברזל?
    אני לוקחת את הכדור של אלטמן - ברזל פלוס שכולל בתוכו גם את החומצה פולית כבר מספיק חודשים.. (מפסח!!) ולא מרגישה שום שינוי...
    מישהי גם לוקחת אותו או משהו אחר וממליצה??
16 תגובות
עמוד 1
  • אני לוקחת חוצה פולית בלבד של דרך חיים.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי לא אמורים להרגיש שינוי הוחמצה פולית היא בכדי למנוע מומים בעובר העתידי והברזל לחזק אותך ברמת הדם
    תמשיכי לקחת
    בשורות טובות בקרוב אממממן
  • אני גם בהתחלה לקחתי את הכדור המשולב כי אני אנמית....פעם בשנה יש לי חוסר בשניהם אבל הבנתי שהם לא עושים לי טוב אז אני כבר כמה חודשים לוקחת חומצה פולית של הדס 400 מיקרו גרם וגם ברזל בטיפות של טיפטיפות פרופל 3...זה לתינוקות אבל זה עוזר לי מאוד...יותר מהכדורים ...בדרך כלל הייתי עושה פעם בשנה 10 זריקות של ברזל לשריר שבטוסיק אבל זה הרבה יותר נורמלי וללא כאבים....ממליצה..
  • אני לקחת בחודש של ההפלה חומצה פולית כשלא הייתי לוקחת הייתי מרגישה ישר בשינוי חולשה וכו' בזכות החומצה הזו כל הבדיקות שלי יצאו תקינות היו לי בעיות של הפרעות אכילה כי לא אכלתי טוב האנמיה היתה ירודה וכו' ועכשיו 3 חודשים אחרי חוצצה פולית כל הבדיקות תקינות
    בעזרת ה' כשתהיי בהריון התינוק יכח ממך את כל הברזל והויטמינים יביאו לך עוד תוספות:)
    בהלחה
  • גם אני שותה חומצה פולית ,אבל את לא אמורה להרגיש שינויים ,בעזרת השם שתהיה בהריון זה יעשה שלו.

• אני לקחתי חומצה פוללית למשך שלושה חודשים..והברגע שהפסקתי התחילו לי סחרורורות וכאלה..לא יודעת מה הקשר אבל זה מה שזה עשה לי..אני צריכה להמשיך לשתות ואני שוכחת
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • השאלה לא על החומצה.. אני יודעת שהיא לא משפיעה עלינו.
    אבל אוף, אף אחת לא משתמשתבאלטמן.. :( אני לוקחת הרבה זמן, עוד רגע מסימת את הקופסא כלומר - 100 ימים ולא מרגישה שיפור. נשבר לי כבר מהעייפות הלא מובנת הזו!
  • את מדברת על הברזל, לקחתי בעבר והפסקתי כי זה עשה לי רע מאוד
    אם 3 חודשים זה לא עזר לך הייתי ניגשת לרופא ומחליפה

• יש
  • יש לי חומצה פולית של אלטמן אבל רק החומצה, לא המשולב עם ברזל. אבללל- יש לי אותה בבית סגורה ועדיין לא לקחתי ממנה בחים. בנות זה לא יכול לעשות תופעות לוואי משהו, ??
  • התחלתי לקחת את הכדורים על דעת עצמי.. בלי שרופא אמר לי לקחת כי הרגשתי חלשה ואני לא אוכלת הרבה עופות ובשר.. אחרי כמעט חודשיים שלקחתי הראתי לרופא והוא אמר שזה בסדר ואני יכולה להמשיך לקחת אותם הקטע שאני לא מרגישה שום שינוי. העייפות לא עוברת ורק מתגברת :(
    אני הולכת היום לרופא שייתןלי לעשות עוד בדיקות אולי ימצאו משהו.. :-\
    במקביל נלך גם להומופט אולי זה משהו פסיכולוגי מהלחץ
    אווף
  • אז יכול להיות שהיה לך כמו שלי יש...אני כל החיים אנמית אני תמיד עייפה וגם לקחתי כדורים של ברזל אבל הרופאים הגיעו למסקנה שהכדורים לא נספגים לי בגוף אז התחלתי לעשות זריקות של בי 12 בטוסיק זה קצת כואב אבל זה ישר עוזר....וכרגע אני גם לוקחת ברזל בטיפות של טיפטיפות ..זה לילדים אבל זה עוזר לי במקום הדקירות בתחת אז הייתי מציעה לך לברר לגבי זריקות זה ישר לדם....או טיפות את תרגישי שינוי

יהודית
  • הבעיה היא שבבדיקות דם שלי הכל תקין. לא חסר לי ברזל או B12
  • אז למה את לוקחת ברזל?

• כי אני מרגישה חלשה, מאוד. כל הזמן עייפה.
    וזה גם יחד עם החומצה פולית באותו כדור :)
  • אנחנו ממליצים על נטילת תוסף ברזל פלורדיקס - אשר מכיל ברזל גלוקונט דו-ערכי עדין ביותר בנוזל: 7.5 מ"ג בכל 10 מ"ל. שלא כמו במוצרים אחרים המצויים בשוק, בפורמולה זו אין צורך במינון גבוה של ברזל בכדי להגיע לרמת ספיגה גבוהה – רכיבי הפורמולה כולם פועלים יחד להגברת הספיגה. פלורדיקס מעלה את רמות הברזל בגוף וגם את רמות הפריטין (מאגרי הברזל בגוף) בתוך חודש ימים במצבים בהם רמות הפריטין נמוכות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה