היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קוראים לי יערית אני בת 29.5 נשואה+ ילד בן שנתיים (האושר שלי) ומנסה פעם שניה כבר 5 טיפולים (קצת יותר מ- 8 חודשים). אשמח להכיר אתכן...
16 תגובות
עמוד 1
אביבית כמעט בת 37. נשואה באושר ואמא לנעמה בת שנתיים ו10 חודשים. בסבב ראשון אחרי הרבה זמן לפני שנה וקצת היו 3 טיפולים 2 שאיבות ו3 החזרות, אחד מוקפאים שלא צלחו. אביבית
אני אשאר בשם רעיה . בת 29 נשואה עוד מעט 8 שנים ללא ילדים . עושה כבר 6 שנים טיפולים 11 במספר שלא הצליחו ועוד אחד עכשיו שבע"ה יהיה המנצח!!!
קרין בת 34 אמא למוריה בת 5 וחצי מטיפול IVF ראשון שהצליח כבר 4 וחצי שנים בטיפולים ללא הצלחה אבל בסוף חייב להצליח
היי ,
אני אשאר כשגית בנתיים.
נשואה שנתיים +. מנסה מיום החתונה.
עברתי 4 טיפולי IVF והיה היריון אחד שהפסיק מעצמו... כאשר בכל אחד מהשאיבות עברתי החזרות והחזרות של מוקפאים שלא הצליחו.
עדיין ממתינה לטיפול מנצח!!! כרגע בהפסקה מטיפולים ואני עוברת בדיקות נוספות....
בהצלחה לכולן
היי אני שושה 5, בת 29 נשואה 4.5 שנים, עם תאומים בנים בבטן..
התחלנו לנסות לפני שנה והתברר שיש לי ציסטות ענק בשחלות שמצריכות ניתוח, במהלך הניתוח התברר ששתי השחלות נקרעו ואין מנוס IVF!!!
ברוך השם נקלטנו בטיפול השני (אבל בין הטיפולים היה ניסיון לטיפול נוסף שיצר גירוי יתר אז הטיפול הופסק... )
בהצלחה לכולן!!!
היי,
אני טלי, חדשה בפורום. בת 30 נשואה שנה ו-3 חודשים. עומדת להתחיל טיפולי פוריות בקרוב
שיהיה בהצלחה לכולנו!
היי אני אוקסנה בת 26 מאזור ב"ש נשואה 7 שנים ללא ילדים עברתי הזרעה אחת ו- ivf אחד ללא הצלחה מחכה לעוד ivf מקווה שהפעם יהיה לי מזל :)
היי
אני אורטל בת 28 עברתי הריון מחוץ לרחם שפגע בחצוצרות שלי לכן עליתי כיתה לבוגרים [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
אני בת 32, נשואה כבר 10 שנים. יש לי בבית בת 4 (הריון שלא מטיפולים) בסבב השני אנו מנסים כבר שנתיים...בינתיים הזרעות
זוהר בת 25 נשואה כמעט שנתיים
עשיתי מיליוני הזרעות ולבסוף IVF שהצליח..
בהצלחה לכולןןן!!!
שלום לכולן, הצטרפתי ממש לא מזמן,בת 33, אחרי 4 הזרעות, עלינו כיתה ל- IVF , בראשון נקלטתי אבל היה לי הריון מחוץ לרחם.. ועכשיו מתחילה IVF שני אצל רופא אחר, מאוד משתדלת לשמור על האמונה והאופטימיות למרות הנפילות, מאחלת לכולנו בהצלחה !!!!!
כייף לקרוא בהצלחה מהממות
Freyja בת 29 נשואה 8 שנים , אמא לנסיך בן 6 וחצי (הגיע טבעי) מנסים יותר מחמש שנים טבעי , כבר חצי שנה בטיפולים , הזרעה כפולה ללא הצלחה, מתחילה IVF חודש הבא GOOOOOOD LUCK!!!
בהצלחה לכולן!!!
אני שיר בת 28, נשואה כמעט שלוש שנים... ניסינו טבעי יותר משנה ללא הצלחה אחרי הזרעה אחת שלא הצליחה עלינו ל-IVF ובסבב הרביעי של המוקפאים נקלטתי... היום אני בחודש שביעי עם בן בכור מהמם 55555 " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
ציטוט:פורסם במקור על-ידי יערית
אני אתחיל,
קוראים לי יערית אני בת 29.5 נשואה+ ילד בן שנתיים (האושר שלי) ומנסה פעם שניה כבר 5 טיפולים (קצת יותר מ- 8 חודשים). אשמח להכיר אתכן...
שמי רונית- בת 45 מתכננת הריון ראשון כאם חד הורית היוו 3 IVF שבאחת היתי בהריון אך לצערי העובר לא התפתח ונאלצתי להפיל כולי תיקווה בטיפול הקרוב להצלחה.
ron
היי , קוראים לי זיוה עוד מעט בת 29 נשואה +1 מטופלת בגלל בעיות ביוץ ( שחלות פולציסטיות )