היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם-
    לא הייתי פה כבר כמה זמן ואני בכל זאת חדשה אז לא בטוח שזוכרות אותי. אני מאוד שמחה לחזור ולראות שכמה בנות כבר נקלטו!! מזל טוב לכן מכל הלב!! מחזיקה אצבעות לכולנו שהחודש הוא שלנו!!
    אני עדיין בתחילת דרכו של נסיונות. סיימתי גלולות בתחילת יוני, וישר נכנסנו לעניינים ובכל זאת קיבלתי מחזור ראשון בלי גלולות ב3.7 אחרי 32 יום של מחזור שזה יחסית מאוחר לי (לפני גלולות היה לי מחזורים סדירים כל 28-30 יום ממה שאני זוכרת)...הייתי אצל גניקולוג חדש ב11.7 (ממי שזוכרת הרופא שלי קצת הלחיץ אותי עם כל מיני דברים) והוא אמר שהכל נראה תקין, יש זקיקים אבל שכנראה החודש הזה גם יהיה יחסית ארוך כי לא היה מוביל בזמנו. הוא אמר לי לקחת את הדברים באיזי כי אנחנו עדיין בתחילת דרכו, אבל אתן יכולות להבין שכשרוצים קשה לקחת דברים באיזי, אבל אני מנסה...
    בכל מקרה, קניתי אתמול פעם ראשונה את הבדיקת ביוץ, אחת שנקראת קליר בלו, מכירות? אני גרה בחו"ל וזה מה שהרופא המליץ. באים 7 מקלונים וזה לא עם שתי פסים כמו שקראתי כאן בעבר עם אחרות, אבל זה עם סמיילי או משהו כזה. כשמופיע סמיילי זה זמן לעבוד.
    כיוון שאני לא יודעת ממש מתי הביוץ יהיה החודש, אם כמו חודש שעבר או יותר לכיוון נורמלי קשה לי לחשב מתי להתחיל לנסות עם המקלות החודש או האם לחכות כבר לחודש הבא? כיוון שיש רק 7 מקלות, לא יודעת בדיוק מתי להתחיל ואולי כדי לחכות עוד חודש לראות מה אורך המחזור כדי לחשב יותר טוב...מה אתן אומרות? אני מניחה שהשבוע הזה הוא מתי שאני צריכה לבייץ. עבדנו גם אתמול וגם שלשום. אולי היום נעשה הפסקה ונמשיך מחר ובמשך השבוע יום כן יום לא.
    יש לי כל מיני שאלות שאולי קצת פולשניות אבל הייתי שמחה לשמוע מכן...
    אני סובלת בדלקות חוזרות בדרכי השתן אז ישר אחרי שמסיימים, אני מחכה אולי איזה 10-15 דקות עם הרגליים למעלה ואז הולכת לשירותים..הקטע הוא שכשאני הולכת לשירותים תמיד נופל חלק מנוזל הזרע...ואני לא יודעת אם אני כאילו מפסידה חלק מהזרעונים שנמצאים שם או האם זה רגיל שחלק מהנוזל ייפול...גם לכן זה קורה?נראה לי שאני אנסה את עניין הסלק גם כי אני מאוד אוהבת ואם זה עוזר אז למה לא :)
    המשך שבוע טוב לכולם והלוואי וזה החודש של כולנו!!
8 תגובות
עמוד 1
  • יקירה,אז ככה:
    קודם כל ברוכה השבה לפורום....מקווה שלא לעוד הרבה זמן...
    לגבי הבדיקת ביוץ נראהלי הרבה יותר נחמד בסמייל
  • ברוכה השבה, אני לא זוכרת אותך ומאחלת לך קליטה מהירה....
    זה הגיוני שחלק מהזרע יצא, צריך אחד. רצוי שתשכבי מעל כרית בטוסיק או עם רגליים למעלה במשך כ 20 דקות..... נסי להתפנות לפני הסקס.
    גם אני אנסה את הסלק החודש, מקווה שיצליח.....

ביוץ, נסי לבדוק בערך ביום ה 11, בטח תזהי ביום ה 16..... בהצלחה!
    ואל תשכחי גם להנות

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יש ערכות שמכילות 20 מקלונים (תקנו אריזות גדולות זה מספיק לדי הרבה זמן ) 7 מקלונים זה נורא מעט
  • מרגו היא גרה בחו"ל....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • היי לך .. אני זוכרת אותך
  • היי,

ברוכה הבאה! מקווה שלשהות קצרה. אני מכירה הרבה בנות שמיד אחרי שהפסיקו גלולות נקלטו בניסיונות הראשונים.

לגבי בדיקת הביוץ- גם אני קניתי פעם אחת בדיקה של 7 מקלונים בלבד, שעושה סמיילי, אבל קראו לה בשם אחר. בכל אופן, דווקא עם הבדיקה הזו לא הצלחתי לזהות את הביוץ. תנסי ותראי אם לך היא עובדת.

לגבי אורך המחזור- אורך המחזור בתקופה שבה לקחת גלולות לא נחשב, ברור שהוא יהיה מסודר וקבוע כי זו המטרה של הגלולות (בין היתר) אז מעכשיו את בעצם צריכה לעקוב אחר המחזור ולנסות לגלות את אורכו. יכול להיות שהתחלה יהיו כמה שינויים.

אם המחזור שלך הוא כל 32 יום, ויש לך רק 7 מקלונים, הייתי ממליצה להתחיל לבדוק רק ביום ה-11-12. בעיקרון, הביוץ אמור להתרחש 14 ימים לפני קבלת המחזור הבא, אז לפי המחזור האחרון, זה אמור לקרות אצלך ביום ה-18. שוב, יכול להיות שזה עוד ישתנה...

לגבי שאלתך על הזרע- אם יש לך דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן באמת מומלץ ללכת לשירותים לאחר קיום יחסי מין. זה לא מונע ממך אחרי קיום היחסים ולפני שאת קמה לשירותים, לשים רגליים למעלה ולחכות כמה דקות כמו שהבנות המליצו לך. אח"כ תלכי לשירותים, ומה שיצא יצא, הכל בסדר. ככה זה.

בהצלחה!!
  • איזה קבלת פנים בנות!! כמה כיף להיות פה!! קשה לי להתחבר הרבה בגלל העבודה וכל העניין העברית שאין לי מקלדת פה וזה...למזלי אני זוכרת את האותיות בע"פ אז אני נעזרת באתר של מקלדת...

בכל מקרה, תודה רבה לכל התגובות שלכן! אני מרגישה יותר רגועה!! נראה לי שהחודש בגלל שאני כבר ביום ה15 למחזור אני אוותר על מקלונים ופשוט אמשיך יום כן יום לא במשך השבוע הזה. אני לא חושבת שהיה ביוץ עדיין כי לא ראיתי שינוי של ממש בהפרשות, אבל בכל זאת מעדיפה לחכות עוד חודש לראות איך מתנהג אורך המחזור ואז יהיה לי יותר רקע לחשב הלאה...ואולי מי יודע אני לא אצטרך *הלוואי*

מאחלת לכולן שנקלט במהרה והכל יילך קלי קלות!! *מחזיקה אצבעות*
  • הלוואי שלא תצטרכי!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה