היי,
ברוכה הבאה! מקווה שלשהות קצרה. אני מכירה הרבה בנות שמיד אחרי שהפסיקו גלולות נקלטו בניסיונות הראשונים.
לגבי בדיקת הביוץ- גם אני קניתי פעם אחת בדיקה של 7 מקלונים בלבד, שעושה סמיילי, אבל קראו לה בשם אחר. בכל אופן, דווקא עם הבדיקה הזו לא הצלחתי לזהות את הביוץ. תנסי ותראי אם לך היא עובדת.
לגבי אורך המחזור- אורך המחזור בתקופה שבה לקחת גלולות לא נחשב, ברור שהוא יהיה מסודר וקבוע כי זו המטרה של הגלולות (בין היתר) אז מעכשיו את בעצם צריכה לעקוב אחר המחזור ולנסות לגלות את אורכו. יכול להיות שהתחלה יהיו כמה שינויים.
אם המחזור שלך הוא כל 32 יום, ויש לך רק 7 מקלונים, הייתי ממליצה להתחיל לבדוק רק ביום ה-11-12. בעיקרון, הביוץ אמור להתרחש 14 ימים לפני קבלת המחזור הבא, אז לפי המחזור האחרון, זה אמור לקרות אצלך ביום ה-18. שוב, יכול להיות שזה עוד ישתנה...
לגבי שאלתך על הזרע- אם יש לך דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן באמת מומלץ ללכת לשירותים לאחר קיום יחסי מין. זה לא מונע ממך אחרי קיום היחסים ולפני שאת קמה לשירותים, לשים רגליים למעלה ולחכות כמה דקות כמו שהבנות המליצו לך. אח"כ תלכי לשירותים, ומה שיצא יצא, הכל בסדר. ככה זה.
בהצלחה!!