מעגל קסמים+ מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיטואציה שקרתה היום:
    בוקר....שעה 7:00
    ביום היחיד בשנה בערך שרציתי שהילדים יקומו ויתארגנו מוקדם מהרגיל (היה לי תור לבדיקת דם ב7.40) כמובן שהם מרגע שקמו הרגישו את הלחץ שלי, ועשו דווקא (אני יודעת שזה לא במודע אבל עדיין

12 תגובות
עמוד 1
  • נתת כבר את העונש... אני בגלל זה נמנעת מעונשים כי הם תמיד מתבטלים

אני היתי לוקחת אותה ליום הולדת אין צרוך שהיא תפסיד , תקחי אותה ותגידי לה שהחלטת כן לקחת אותה ליום הולדת ואת מצפה ממנה שבפעם הבאה היה תקשיב ותתנהג יפה

• בוקר טוב
    איפי- עשיתי את מה שהצעת- דיברתי איתה ואמרתי לה שהבוקר היה לי מאוד לא נעים ואני ארשה לה ללכת ליום הולדת (האמת שהיא בכלל לא זכרה/הבינה שהעונש שלה היה לא ללכת ליום הולדת

• הזכרת לי בדיוק אותו קטע לפני כשבועיים שאני חייבת לשתף אותך,
    הבן שלי חזר מהקייטנה והתנהג שם בצורה שממש גרמה לי להתבייש כל כך....

• רציתי לכתוב לך ששחר בטח לא תזכור את ה"עונש"

וחוץ מזה- באמת שהיא לא אשמה שאת מאחרת... את לא יכולה לבקש מילדים בני 5 ו3 להיות אחראים להגעה שלך לתור לבדיקת דם בזמן..
    מראש לא היית צריכה לקבוע תור בשעה שאת יודעת שתהיה בעייתית- או שהיית צריכה להתארגן בהתאם למשל שמישהו אחר יקח אותם (זה מה שאני עושה שיש לי בדיקות דם על הבוקר)
    אני גם חושבת שלא ללכת ליומולדת זה עונש בעייתי- את גם מענישה את הילד של היומולדת (תארי לך שתעשי יומולדת לשחר וילדים לא יגיעו כי הם בעונש? זה לא פייר) וגם פוגעת חברתית בשחר- ואני מניחה שזה ממש לא היתה כוונתך..

בקיצור, פעם הבאה מראש תתארגני כך שהם לא יהיו "אחראים" ללו"ז שלך וכך תמנעי "עצבים" רבים.. אני תמיד תמיד בימים של בדיקות דם סוגרת מראש עם יאיר שהוא לוקח אותם לגן או לפחות עוזר לי לארגן אותם בבוקר..
  • מיסי, כל הכבוד לך שעמדת בעונש.
    הדס

• אני שמחה שהכל הסתדר, וכמובן שזה קרה לכולנו

• מסכימה עם מיכל
  • קראתי עכשיו את מה שכתבתי
  • הדס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה