חישוב שבועות הריון.עם ביוץ מאוחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ...תאריך הווסת האחרונה שלי היה ב 30/05/12. ולםי חישוב זה אני אמורה להיות בשבוע 7 . לפני שבוע בדיוק עשיתי אולטרסאונד ןנצפה רק שק הריון..הרופא אמר לי שהביוץ שלי היה מאוחר ..ב19/06/12 ואני יודעת זאת כי עשינו הזרעה...אז איזה שבוע אני..לפי מה אני מחשבת ? תודה

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה אותו דבר, אם הביוץ ב - 19.6 זה אומר שהווסת האחרונה המחושבת היא היא ב - 5.6 שזה פער זניח לעומת ווסת בפועל של 30.5
    לכן בשלב זה לא לשנות את החישוב ולחכות למדידה של גודל העובר באולטרה-סאונד ולפי זה לקבוע סופית את גיל ההריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה