בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש בסופר פארם בדיקות הריון שכתוב עליהן לזיהוי עד שבוע לפניי האיחור,נראה לכן שזה אמין??אוף ..החודש זיהיתי שניי פסים לא חזקים אם אתן זוכרות חלשים אבל בעליי אותו גוון בדיוק ומאותו יום המשכנו לקיים יחסים עד ארבעה ימים אחריי רצוף .ולאחר מכן הפסקתי עם הבדיקות ומאז יום כן יום לא..אני כל כל מקווה לא להתאכזב גם החודש ://// מה אתן אומרות שווה לקנות את הבדיקה הזו? 
15 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי מחזיקה לך אצבעות!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• אני השתמשתי הבוקר באחת כזו, אולי לך זה יצליח

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • העניין שאני 6 ימים לפני המועד שאמורה לקבל ,זה תופס לדעתכן?או שהכי כדאי לחכות לאיחור אם יהיה ?
  • תחכי, אל תעשי בדיקה שבוע לפני! חבל עליה זה לא נרה לי אמין כ"כ..
  • אל תעשי בדיקה 6 ימים לפני, תחכי, חבל להתאכזב, ביום האיחור!

• תחכי קצת
    לפחות יום לפני האיחור
  • מיכלושית, אני ממליצה לבדוק בכל הבדיקות האלה את הוראות השימוש, שם כתוב בדיוק החל מאיזו תוצאה של בטא הבדיקה מזהה. למשל, בבדיקה שיש לי בבית כתוב על גבי האריזה שניתן לזהות החל מיום לפני המחזור, וכשאת מסתכלת בהוראות השימוש כתוב שמומלץ רק לאחר יום איחור, ושהבדיקה מזהה רק החל מבטא 50 (HCG 50). כמובן שבכל היריון זה אחרת, אבל נראה לי שהסיכוי לזהות בטא 50 יום לפני איחור הוא נמוך מאוד... בקיצור, הם קצת עובדים עלינו לפי מה שכתוב על גבי האריזה...

רוב בדיקות ההיריון מזהות HCG 10 ו-20, ככה שאפשר אולי לזהות יום לפני, אבל 6 ימים לפני האיחור אני בכלל לא חושבת שמופיעה בטא חיובית... אז איך הבדיקה אמורה לזהות היריון??? היא הרי מזהה את ריכוז ההורמון הזה.

בקיצור, גם אני ממליצה לחכות, חבל סתם להתאכזב. מחזיקה לך אצבעות!!
  • אני מכירה את הבדיקה הזו, כתוב שם באמת החל מעד 6 ימי איחור והיא בודקת מ 10 בטא....

• מיכלי עדיף שתחכי לאחר איחור ,לא נראה לי שזה אמין
  • בס"ד

מיכלוש..אני חושבת כמו כל הבנוץ...נראה לי שזה סתם מסחרה של כסף שעושים עלינו!!!
    תחכי ליום האיחור זה הכי בטוח..לא נראה לי שמעכשיו יש הורמנים של הריון...

תהיי רגועה!! הכי חשוב!!
    ותעבירי את הימים האלה בכמה רוגע שאת יכולה להיות(אני יודעת שזה קשההההה אבל אנחנו פה!!))
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • נחכה ביחד לאיחור ;) זה יותר מעודד

ויהיה איחור.. אמן ואמן
  • תעשי אחרי האיחור מאמי יותר בטוח..
  • תודה רבה בנות אני אחכה ..בנתיים אין שום תופעות רק הפרשות צהובות יבשות כמו בד״כ כד שהמכשפה מגיעה :/ אני מקווה שהפעם זה יהיה שונה
  • אני שבוע לפני המחזור שהיה אמור לבוא עשיתי בדיקת דם(!!!) וזה הראה מתחת לבטא 3. וכמובן גם בבדיקת הביתית שמזהה שבוע לפני הראה שלילי.
    אח"כ יום לפני האיחור עשיתי בדיקה ביתית ואז זה הראה חיובי שני פסים כהים !
    בקיצור- לחכות- הציפייה יכולה לשגע אבל עדיף לחכות מאשר להתאכזב לחינם ...
    בהצלחה ואמן שזה יהיה החודש שלך ותיקלטי להריון וביידים מלאות אמןן
  • אין לך מה לבדוק 6 ימים לפני איחור,
    אני בדקתי בערכת ביוץ יומיים לפני איחור, ויצא פס ממש אבל ממש ממש בהיר,
    אם הייתי בודקת יום קודם לא הייתי מגלה כלום,
    וכמובן שיומיים לאחר מכן, יצא בטא 126 ז"א שיומיים קודם הבטא הייתה 50+ וזה בקושי זיהה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה