גיל ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הוסת האחרונה שלי הייתה ב-18.3, אמנם כשהלכתי לרופא אמר שהיה לי ביוץ מאוחר ולכן האותו הרגע בכל פעם ששואלים אותי מתי הוסת האחרונה עליי להגיד 27.3, וכך עשיתי מאז. העניין הוא שבסקירת מערכות המוקדמת הנתונים הראו כל מיני דברים: (הייתי בשבוע 15+4 עפ"י התאריך 27.3)
    BPD 34.3 מ"מ מתאים לשבוע 16 ויום
    HC 120.2 מ"מ מתאים לשבוע 15+6
    AC 106 מ"מ מתאים לשבוע 16+1
    FEMUR 17.6 מ"מ מתאים לשבוע 15+1 (???)

אני לא יודעת כבר מה התאריך הנכון להגיד, האם לפי התוצאות יש משמעות לתאריך????

ועוד יצא לי בסקירה:
    HC/AC - 1.13
    AC/FEMUR - 6.02
    BPD/FEMUR - 1.95
    HC/BPD - 3.5
    FL/HC - 0.15
    האם תקין?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

החישוב הכי מדויק הוא על פי אולטרה-סאונד בטרימסטר הראשון, ולכן להמשיך לפי מה שהרופא שלך אמר לך ואין צורך לתקן שוב - מה עוד שהמדדים בהחלט בתחום המתאים לשבוע ההריון שלך (סטיה של מספר ימים לכאן או לשם איננה משמעותית)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה