היי בנות - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קיבלתי מחזור... ואני לא כל כך בטוחה מה אני מרגישה בנוגע לזה. מצד אחד ברור שאני מאוד מאוכזבת, במיוחד שאני יודעת שבחודשיים הבאים בעלי יהיה בחו"ל בזמן הביוץ ולכן הכי מוקדם שנוכל לנסות שוב יהיה באוקטובר
    מצד שני, כפי שחלקכן יודעות אני לא עובדת כרגע. אני מחפשת עבודה ומאמינה שאתחיל לעבוד רק בסביבות ספטמבר, אז יכול להיות שזה לטובה שלא נכנסתי להיריון בתקופה שבה עדיין לא מצאתי עבודה. דבר נוסף הוא שאני מצטרפת לבעלי לחו"ל לשבועיים וחצי, ובאמת נראה לי עדיף שלא לטייל במזרח בהיריון...

לא יאומן אבל יוצא שאני כבר כמעט שנה בלי גלולות, ובגלל העבודה של בעלי, יצא לנו מצב שבו היה רק חודש אחד שהיינו יחד בביוץ וממש עבדנו כמו שצריך (היו עוד פעמיים שהיינו יחד, אבל פעם אחת אני הייתי חולה ופעם נוספת חישבתי לא נכון את הביוץ).

בקיצור, יהיה מה שיהיה. אני מאמינה שאני אכנס להיריון כשיגיע הזמן שלי ושל התינוק שלי, וכמו שאומרים כל עכבה לטובה.

בהצלחה לכל הבנות שמחכות לתוצאות החודש. יכול להיות שאני אעלם קצת כי זה בטח יעציב אותי שאני לא יכולה לספור ימים ולחכות לתוצאות יחד אתכן, אז מצטערת מראש.

6 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

מיקה מתוקית!! כל הכבוד על האופטמיות!! את צודקת!! כשהתינוקי יגיע הוא יגיע...
    מתי בעלך טס לחו"ל?? עוד חודש לא??? יכול להיות שתספיקו עוד ביוץ אחד!!!!

ואת לא חייבת להיעלם לנו!!את עדיין יכולה לעדכן אותנו בנושאים אחרים בחייך!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מיקיה יקרה.
    אל תיהי עצובה, הכל לטובה. כמו שאמרת הזמן שלך יגיע והתינוק שלך יהיה זה שיגיע בזמן שלו!
    אולי אם את לא תחשבי כלום, ופחות תתעסקי בזה, אז זה ייקרה.
    מאחלת לך טיול ובילוי עם בעלך בכייף, תבלו ותהנו בחברת השני...
    בהצלחה במציאת עבודה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני גאה בך, כיף לקרוא מה שאת כותבת
    מצד אחד אכזבה מצד שני ראייה חיוביות ואופטימית

אני בטוחה שבע"ה בקרוב מאוד תבשרי לנו בשורות טובות!

תסעו ותחזרו בשלום

• תודה לכן בנות על התמיכה והאכפתיות.

מצפים לבואך- בעלי נוסע ה-מ-ו-ן לחו"ל. הוא טס ביום חמישי הקרוב לשבועיים וחצי, ואז אני מצטרפת אליו לבערך 3 שבועות ואז אני חוזרת לבד והוא נשאר שם לעוד שבועיים וחצי. הוא יחזור לארץ רק יום לפני ראש השנה...

אני בטוחה שאני אמשיך לקחת חלק בפורום, כי באמת נחמד לי כאן, אבל אולי לא באותה המידה...

• מיקה מתוקה !!

אני כל כך תומכת במחשבה הזו שכשזה צריך להגיע זה מגיע וגם אני מבינה את הרגשתך לגבי המחזור ואת הדיכאון הזה ..
    אני תמיד הייתי לוקחת יום כדי להתעצבן על כל העולם ואז יום אחרי יום חדש חודש חדש ..
    אני מבינה שבעלך לא בארץ הרבה ..
    אבל אם את לא עובדת למה את לא טסה איתו..?
    ובלי שום קשר אוקטובר לא רחוק בכלל !!!

מחזיקה לך אצבעות

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• תודה רעות חמודה. כן, אני משערת שבאמת אוקטובר לא כ"כ רחוק...

הסיבה שאני לא נוסעת עם בעלי בתקופה האחרונה היא כי כשהוא בחו"ל הוא עובד המון המון שעות, ממש משבע בבוקר עד 12 בלילה כל יום, עם מעט מאוד זמן פנוי בין לבין, וכל הזמן הוא עובר בין מקומות, כך שכל מה שאני אעשה זה לשבת במלון ולחכות לו... או לנסוע, אבל זה לא בארץ שנוח כל כך לטייל בה לבד (אני לא רוצה לציין איפה כי מעדיפה לשמור על דיסקרטיות). וחוץ מזה, אני גם מחפשת עבודה בקדחתנות בתקופה האחרונה, כך שזה ממש לא מתאים...

הבעיה היא לא הנסיעות, הבעיה היא שאיכשהו כל פעם יוצא שבביוץ הוא בחו"ל, ואפילו עכשיו שאני נוסעת אליו, זה יצא שאנחנו לא נהיה ביחד שוב בתקופת הביוץ... מעצבן אבל אין לנו כל כך יכולת תמרון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה