בהמשך לתשובתך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל, תודה רבה על התשובה...

הצירים לא היו מדומים לדברי הרופאים אלא צירים אמיתיים וגם המוניטור הראה כך...
    לגבי ההבשלת ריאות- הייתי במיון בבלינסון פעמיים
    ושאלתי והתעקשתי שיתנו לי זריקה להבשלת ריאות אבל שללו אותי על הסף...
    אמרו שאין סיבה לתת כי הצליחו לעצור את הצירים עם הנוזלים ושאם אני אקבל עכשיו את הזריקה ויהיו לי בעוד שבועיים צירים שיתפתחו ללידה הזריקה לא תהיה רלוונטית כבר ושאסור לתת את הזריקה יותר מפעמיים.

האם לדעתך כן היו צריכים לתת לי את הזריקה?
    האם הסיבה שאמרו לי במיון מוצדקת ולא היו צריכים לתת לי את הזריקה?

לגבי הפרסולאט, כרגע הרופא אמר לי לקחת חודש את הכדורים,
    מתי צריך להפסיק אותם?

תודה רבה על ההתייחסות!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צירים מדומים מרגישים ונראים (גם במוניטור) בדיוק כמו צירים אמיתיים בהבדל אחד - הם לא עושים פתיחה ומחיקה. אכן אם הצירים פסקו לאחר נוזלים ולא עשו פתיחה ומחיקה אז לא צריך לתת לך דבר.
    אבל אם חשבו שיש מקום לתת לך תרופות נגד צירים אז היה מקום לתת גם צלסטון, ולא לתת את האחד מבלי השני.

כיוון שהרופא שלך הוא זה שאמר לך לקחת כדורים לחודש, אז עשי מה שהוא אמר ובוודאי שאין לי כוונה לתת לך המלצה שונה דרך הפורום

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה