יחסים בשליש הראשון מותר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי מכאלה שמותר ויש כאלה שאמרו אסור מה בתכלס אבל?
25 תגובות
עמוד 1
  • מותר!!
    אלא אם כן יש לך דימום או כאבים או משו בסגנון
    כל ההריון מותר נשמה

• זה לא אסור
    יש כאלה שאומרים שהאישה מאוד חלשה וצריכה להתחזק (בחילות, סחרחורות וכו')
    בשליש השני זה בד"כ עובר ומומלץ יותר
    אבל כמו שטלוש אמרה - זה בסדר ולכו על זה

• מותר ואף רצוי
  • אני שמעתי גרסה אחרת
  • התשובה האחראית היא תגשו ותשאלו רופא....
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אמא שלי וחמותי אמרו לי שאסור וגם הרופאה הקודמת שלי אמרה לא שיש לי חשק בכלל לא חחחחחחחח מסכן בעלי...בשבילו אם פתאום הוא ירצה שאני ידע ותור הבא שלי רק עוד שבוע...
  • אז עדיף שתשאלי רופא, אני חושבת שאפשר קצת לחכות ,אני לא אומרת שבכלל לא .

• אני בעד לשאול רופא ..

תוכלי להפנות את השאלה בפורום הרפואי לד״ר הדר המקסים ..
  • אני נמנעתי בהריון הראשון ואני נמנעת גם עכשיו..
    אין סיבה ממשית סתם לא בא לי ואני קצת מפחדת אותי לימדו לעשות מה שמרגיש לי נכון ..מה שהגוף אומר לי !!
    בנוגע לבעלך יש דרכים אחרות לקיים יחסי אישות זה חייב להסתיים בחדירה ככה כל הצדדים מרוצים !!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• סליחה שאני ככה פתוחה אבל אם תהיה חצי חדירה זה יהיה בסדר?אני מפחדת מאוד!
  • שוב בעיקרון זה בסדר ..אני יודעת שאין שום בעיה עם יחסים אבל גם אני קצת היסטרית בשלב כה מוקדם לכן אני ממליצה על שיטות אחרות בלי חדירה..
    אבל כל אחת וההרגשה שלה !!!

And know what you want
    Make it happen
    And pray to the Lord
    Make it happen

• בנותתתת בלי לחץ!!
    אני לא צחקתי שאמרתי שמותר ואף רצוי, זה באמת לא אמור להזיק
    וזה אפילו מועיל, יש לי חברות שלפני הלידה שלהן הרופאים שלחו אותן "לעבוד" כדיי שתהיה לידה יותר קלה..
    כמובן שאם חלילה ההריון לא תקיןף או שיש איזו בעיה אז עדיף להימנע ולבדוק מול רופא
    אני יכולה להעיד על עצמי שהורדנו הילוך, זה כבר לא כל יום-יומיים. אבל פעמיים בשבוע לפחות..

אסור לוותר על היחסים, הזוגיות והקרבה לבעל בגלל הריון- ההפך!
  • הדס, זה לפני לידה, כדי לזרז אותה. עכשיו היא לא צריכה לזרז לידה. אני חושבת שלא קורה כלום אם לא תהייה חדירה בשבוע הקרוב, תדברי עם הרופא.....בנתיים תהנו ביחד בדרכים אחרות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ברור שלא יקרה כלום אם לא תהיה חדירה,
    אבל כן צריכה להיות אינטמיות ויחס לבעל.. זאת הכוונה שלי, לא משנה באיזו דרך
  • לא הבנתי אותכן אז החדירה תזיק או לא?
  • האם קיום יחסי מין עלול לגרום נזק לעובר?

בדרך כלל, אצל שני בני הזוג קיים חשש מפני פגיעה בעובר או גרימת הפלה ולידה מוקדמת. למעשה אצל נשים בעלות הריון תקין (הרוב המוחלט של הנשים) אין כמעט סיכון. צוואר הרחם הינו סגור והעובר נמצא בתוך שק מי השפיר הסגור, אשר מגן על העובר גם באופן מכני וגם מפני חומרים כימיים וזיהומים הנמצאים מחוץ לרחם. איבר המין החודר לנרתיק אינו יכול לפגוע בעובר - לא מכנית, ולא ע"י החומרים המרכיבים את נוזל הזרע. רק במקרים אשר בהם ישנה סכנה שהגבר נושא מחלת מין, נדרש שימוש בקונדום על מנת למנוע הדבקה.
  • ומצד שני תראו מה רשום
    מבוא
    מקובל מזה דורות להמליץ על מיעוט או מניעה של יחסי אישות בזמן ההריון או חלק ממנו. כבר היפוקרטס מזכיר יחסי מין כעלולים לגרום להפלות. בכתבי סורנוס מאפסוס1 נמצאת הסברה שתשמיש יש בו משום נזק לעובר במשך כל זמן ההריון. בדורות מאוחרים יותר הלכו רופאים רבים אחריהם. עד היום מקובל ברוב ספרי הגינקולוגיה (קריזי, נובק וויליאמס) להמליץ על הימנעות מחיי אישות ב4-עד 12 שבועות האחרונים של ההריון2. המלצה זו מצויה גם בהוראות טיפת חלב וקופות חולים השונות הנמסרות לאשה ההרה.
  • אני חושבת שזה המון תלוי בך, ובהרגשה האישית שלך..
    כל אחד שהתייעצתי איתו (רופא, בנות משפחה וחברות בהריון ואחרי לידה)
    אמר לי שאין מניעה כל עוד ההריון תקין לחלוטין ואין בעיות..

אני לא נמנעת, אבל כן הורדנו הילוך..
    אז או שתתיעצי עם הרופא שלך או שפשוט לכי עם ההרגשה האישית שלך
  • סבבה מאמי תודה :)
  • מעיינוש תהיה רגועה מותר לעשות סקס ורצוי....אין שום בסיס לזה שאסור ואל תכניסילעצמך לחצים סתם....זה לא פוגע לא בעובר ולא בשום דבר
    שימי עלייך היום בגד יפה ותעשי חייםםםם
  • חחחחחחחח אני ינסה באמת הזנחתי את עצמי קצת חחח
  • אני קוראת ואני פשוט לא מאמינה!!

ברוררררררררר שמותררררררררררררר!!!
    מה זה השאלות האלה??? מה יקרה? הזרע ירביץ לעובר??? הבול*** של הבעל יתקע לו בראש?? מה יש לכן???
  • מעייני בתור אחת שגדולה ממך ב13 שנה ועברה הריון אחד וגם לא מזמן הייתה בהריון ,אחראי מצידי זה להגיד לך שתתעייצי עם רופא שלך.
  • חדירה לא תזיק עפ"י מאמרים רפואיים שקראתי הפין לא מגיע בכלל לאיזור הרחם אז הסיכוי לפגיעה היא אפסית..
    ופה מתחיל האבל בתחילת הריון בד"כ אין חשק מיני כל כך ואני חושבת
    (שוב אישי לי !!) שהגוף שלנו הרבה פעמים מאותת לנו ולפעמים אנו לא מקשיבים לו ..עובדה שבביוץ יש לי חשק מיני מוגבר לדעתי כל זה לא סתם אז אם לא בא לך לא בכוח יש דרכים אחרות הוא יכול לספק אותך ללא חדירה וגם את אותו אתם מספיק בוגרים לפרטים ..לא? חחח..
    הדסי את לגמרי צודקת חשוב מאוד יחסים בין גבר לאישה לכן אני בעד יחסים אבל שוב לדעתי ללא חדירה עד שמרגישים שזה נכון..

And know what you want
    Make it happen
    And pray to the Lord
    Make it happen

• מסכימה לגמרי איתך רעות ,יש מספיק דרכים להנות אחד משני גם בלי חדירה , כל עוד שהריון צעיר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה