היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום בבוקר עשיתי מעקב זקיקים וחזרתי מאוכזבת מהבדיקה: ביום 8 למחזור היו לי 2 זקיקים בגודל 11, והיום, ביום ה-11 היה זקיק בגודל 13
משום מה לא התפתח שום דבר החודש
16 תגובות
עמוד 1
לא נורא הם יגדלו אולי הם גודלים לאט אבל הם יגדלו !!!1 אל תדאגי !!! מה את עושה הפריה ? הזרעה ?
אני עושה הזרעות. אצלי אף פעם לא היתה בעית ביוץ...הזקיקים מתפתחים יפה גם בלי הורמונים...ועם פיורגון ההרגשה שלי שזה רק מדכא את התהליך (זו תרופה חדשה עבורי). האם זה הגיוני? כי התרופה צריכה לעודד את התפתחות הזקיקים, לא?
אני גם בהזרעות אבל אצלי יש בעיית ביוץ... לדעתי לוקח זמן לגוף להסתגל ... קשה לי להאמין שהפיוריגון מדכא אולי רק קצת מעכב.. בטוחה שבסוף יתפתח משהו..
אמתין גם לתוצאות של בדיקת דם...אבל איכשהו איבדתי את התקווה
חבל אין לך על מה באמת .. את רק בהתחלה... תנסי למצוא אופטימיות וסבלנות זה ישתלם לך בסוף! בהצלחההה
ממש לא כישלון!!!! לוקח לפיורוגון זמן לסייע לזקיקים לגדול. מה המינון שאת מקבלת?
הטיפול דורש המון סבלנות, אורח רוח ואופטימיות
אני מקבלת מינון נמוך - 25 לא ידעתי שלפירגון לוקח זמן....אז טוב שאתן כאן!
את מקבלת מינון ממש נמוך במקרה הכי גרוע אם לא תהיה תגובה יעלו לך את המינון בד"כ אם אין תגובה בטווח של 7 ימים מעלים מינון הכל תלוי בבדיקות דם.... תהיי רגועה זה נפוץ שזה לוקח זמן...
את באמת מקבלת מינון נמוך מאוד (השוואה אני קיבלתי 300) הם כנראה לא רוצים להעמיס עליך כדי לא לפסס את הביוץ. לא להתייאש תחכי לבדיקת דם.... בהצלחה
זה ממש מינון נמוך. היום בטח יעלו לך את המינון. בטיפול ראשון נותנים הכל בצעדים קטנים כדי להבין איך הגוף מקבל את ההורמונים. בכל מקרה לפיורוגון יש לפחות 5 ימים עד שרואים תוצאות.
בהצלחה
זה חודש ראשון שאני עם תרופה זו, והתוצאה היא לאחר 6 זריקות. התקרשתי היום לאחיות ואמרו לי להמשיך לעוד 4 ימים...
יהיה בסדר! את בדרך להזרעה ולא הפרייה כך שרצוי שלא יהיו יותר מ2 זקיקים. הרבה סבלנות יקירה
הי מותק
כמה הזרעות עשית ?
אם מעל ל 3 תעברי הלאה להפריות כי חבל על ההורמונים שאת מזריקה תזריקי בטיפול יותר מועיל !
ואל תתייאשי בסוף גם לך זה יגיע נשיקות ובהצלחה [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
שום כישלון!!!
מחזקת את הדברים שהבנות אמרו לך..
לפיורגון לוקח קצת זמן להניב תוצאות ובייחוד עם המינון הנמוך שאת מקבלת
הרופא יעלה לך את המינון ויהיו לך זקיקים מהממים אל תדאגי!
בהצלחה!!
מצטרפת לחיבוקים - זה ממש לא כישלון - לגוף לוקח זמן להסתגל , המינון נמוך והרופא לומד להכיר איך הגוף שלך מגיב בהצלחה