צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בימים האחרונים עידו עשה בעיות באוכל
    הוא מקבל בקבוק 3פעמים ביום- בוקר צהריים וערב הוא היה אוכל 180CC ואפילו לעיתים גם יותר
    בימים האחרונים הוא אוכל בקושי 100
8 תגובות
עמוד 1
  • תראי ממי זה בעיה, את חייבת להתעקש על מים
    לגבי המטרנה זה סביר שיש ירידה בתאבון בזמן צמיחת שיניים (ועוד בחום הזה בכלל למי יש תאבון תגידי לי)

• כן זה קשור. וגם החום קשור.
    תציעי לו מאכלים שהם לא מחוממים, קרירים. יכול ליהיות שאותם הוא כן ירצה לאכול כי זה יעשה לו נעים בחניכיים...
    מים קרירים....אפשר להביא מכפית אם הוא לא רוצה לשתות מבקבוק,כאילו תאכילו אותו במים.
  • אני לא מוותרת לו על המים- אני מזריקה ונותנת בכוס והשובב הזה כן שותה ככה רק מבקבוק הוא מסרב
    אבל איך הוא קם בבוקר ואוכל 100 זהמספיק לו אחרי כל הלילה
  • בן כמה הוא?

ידווע שכאשר יוצאות השיניים יש ירידה בתאבון - כמו שאמרו לך תקפידי על שתייה
    ותנסי דברים קרירים

שירגיש טוב הפשושי

• יסמין הוא בן 7 חודשים
    אמרתי למטפלת שכל חצי שעה תתן לו מים מכוס
    לגבי דברי קרירים- אפשר לתת לו טעיות מגלידה??

• נוזלים זה חובה!!
    גם הבת שלי ממש לא אוכלת כבר שבוע שני.. אבל נוזלים זה חייב!
    אפילו עם מזרק להזריק לו לפה כל כמה זמן!

• דברים קרירים זה כל מה שהוא אוכל בדכ, נגיד פירות? אז מכניסים למקרר קצת שיהיה קריר... מרק שהוא לא מחומם... לזה הכוונה.
    לא חייב גלידה,
    כאילו אפשר להביא לו לטעום, אבל זה סתם סוכר (ומייצבים, וכל מיני E ומספרים)...לא צריך...

שיאכל כמה שהוא רוצה, אם זה מאה אז מאה, אז כנראה מספיק לו עם כל המורידי תאבון שיש לו עכשיו.
    זה יעבור... הוא יודע מתי הוא צריך כמה...אל תדאגי!
  • חחחחחחח מיצי אם אני יתן לו מרק לא מחומם הוא ירק אותו עליי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה