שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, קודם כל שיהיה לנו בוקר טוב ויום נפלא.
    יש לי מספר שאלות אליכן, אשמח אם תענו לי....
    אני כמובן אמא לאייל המקסים בן 3 וחצי (היום), עשינו אותו לאחר 8 חודשי ניסיונות, לאחר הפסקת גלולות וללא התערבות רפואית.
    1. אני מנסה כבר 3 חודשים (3 מחזורים ללא גלולות ) ללא הצלחה. המחזורים האחרונים היו 28 יום, 27 יום ו28 יום, בפעם הקודמת היו איחורים גדולים יותר והגיע ל 35 יום. אמא שלי אמרה לי הבוקר שכנראה שיש עדיין השפעה של הגלולות. הייתכן?! אחרי 3 חודשים?????

2. בלי עין הרע, היו קליטות בפורום השכן, הן נקלטו חלקן עם אכילת סלק. מישהי עוד שמעה על זה?

תודה על עזרתכן

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה - הלוואי שתוך חודש תבשרי לנו שאת חסויה חדשה

• לא שמעתי על סלק...
    ואני רוצה להגיד לך שכל אחת והגוף שלה- אני נקלטתי ברז על הנסיון הראשון אחרי 5 שנים של גלולות, ובהריון הנוכחי שלא לקחתי בכלל גלולות לקח לי קצת זמן...
    אז ככה שהכל יכול להיות! לא להתייאש! ולא להתעסק בזה יותר מידי- זה יבוא!!
    בהצלחה

• אצל הבת שלי לקח לי שלושה חודשים אחרי גלולות
    ההריון הזה לקח לי 9 חודשים אחרי גלולות

בטח שיכול להיות ! 3 חודשים זה לא הרבה זמן אין מה להיחלץ הכי חשוב להיות רגועים וזה יבוא בזמן שלו
  • 1. עם אוריאל נקלטתי תוך חודש וחצי אחרי גלולות. עם נטלי נקלטתי חצי שנה של ניסיונות אחרי גלולות. כל הריון לגופו ולא חייבת להיות השפעה של גלולות
    2.

• אני נקלטתי אחרי חצי שנה נסיונות וגם אני אכלת סלק אומרים שזה מחזק את רירת הרחם כמה זה נכון אני לא יודעת אל מה שבטוח זה טעים!
    בהצלחה

• תודה בנות, מקווה שהחודש זה ייקרה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה