בנות בהמשך להודעה הקודמת שלי רציתי להתייעץ על משו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחר..
    לא רציתי להגיד לבעלי שאני חוששת מהיחסים פשוט כל יום לפני שהוא היה חוזר אני כבר נכנסתי לישון וזה כבר שבוע ככה כנראה הוא חושב שלא בא לי..כבר שבוע שאפילו לא התחבקנו ההריון קצת ריחק ביננו חח גם קראתי מאמר באינטרנט שרשום שהבעל קצת מקנא שהראש של האישה עסוק כל היום בהריון ויוצא שהיא שוחכת ממנו אבל בסדר מה הוא צריך להבין לא חיכיתי לזה יום יומיים כבר חודשים והשמחה גדולה וזה הדבר האחרון שאני חושבת עליו (יחסים)חחח בעלי יש לו קטע כזה שהוא לא מבין מה זה אישה בהריון הוא חושב שאני סתם היסטרית כל פעם שיש לי בחילה קטנה או כאב ראש או סחרחורת הם לא מבינים שדוקא ההתחלה היא הכי קשה נסתי להסביר לו כמה פעמים אני לא חושבת שהוא הקשיב..הוא אומר שאני מתכננת דברים מוקדם מידי ושאני כולה בחודש ראשון וזה מבאס שאני כבר מפנטזת מה יהיה עוד כמה חודשים וכל פעם הוא בא כאילו עם מחט ומנפץ לי את הבועה..בסדר נכון אני בחודש הראשון בנתיים הכל הולך תקין ההריון ברוך ה' מתקדם יופי..ואני כבר חושבת מה יהיה הלאה עוד 8 חודשים שעוברים ציק צק..למה הוא לא מבין? כל הבעלים ככה? אני מדברת הרבה נכון כי אני בקושי רואה אותו אולי שעה שעתיים ביום כי כשהוא בא מהעבודה אני יוצאת לשבת בחוץ וגם הוא וכשאני חוזרת אני הולכת לישון מהעייפות אז כל דקה שיש לי אני אומרת לו מה עברתי ומה הרופא אמר ואיזה שבוע אני ובלה בלה אז הוא אמר לי בקצב הזה אני בורח ממך עד שההריון יסתיים ברור שהוא אמר את זה בצחוק..אבל הייתי רוצה לדעת למה לי כן אכפת ואני כן מפנטזת ואצלו בראש בסדר היא בהריון חודש ראשון וזה לא מי יודע מה מוקדם עדיין לחשוב..:/ אני לא מבינה אותו גברים זה עם מתוסבך!!
10 תגובות
עמוד 1
  • ליאלוש, קודם כל מאוד אכפת להם, הם פשוט יקבלו זבנג בסקירה הראשונה או בשקיפות כשיראו את התינוקי.
    הם לא מבינים כמונו כי התינוק לא אצלהם, הוא אצלך בבטן!
    בהריון השני זה כבר אחרת, כי הוא רואה מה יצא..... לשימחתי בעלי כן מבין ומשתוקק....
    לגבי היחסים, תנסו בלי חדירה (אני בטוחה שאת יודעאת למה אני מתכוונת

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מעייני,
    לפי דעתי זה ממש לא אמור להיות ככה- ההפך!! הריון אמרו לקרב ביכנכם לא לרחק
    הריי הוא גם עבר איתך את כל מה שעברת וכל החודשיי ניסיונות..
    ברור שבתכלס אנחנו עוברות את זה יותר, כי זה אצלנו בגוף, אבל זה גם שלו!!

אז עם כל ההתרגשות שבהריון, והרצון והצורך לדבר על זה כל הזמן, קודם כל שבעלי חוזר הביצתה אני מתייחסת אליו, איך היה בעודה, אוכל, קצת חיבוקים ויחס ודיבורים על דברים אחרים
    ואז ב"אלגנטיות" אני מעבירה נושא ומתחילה לדבר על ההריון ועל מה עובר עליי, ומה אמרו לי וכ'ו וכ'ו..
    ועכשיו, אם יש ימים שאני לא משתפת אותו, הוא בא לבד ושואל מה חדש וזה..
    והוא ממש מתרגש יחד איתי, הוא כל הזמן מנשק לי את הבטן ומדבר אלייה חחח

בקיצור, מה שאני באה להגיד, שאל תתני לזוגיות שלכם להתרחק, תעבדי קשה כדיי לתת לו מה שהוא צריך, יחס, חום, אהבה וכן, גם אינטימיות.. זה משתלם!
  • פנינוש אנחנו שומרים זאת אומרת לא מוציאים זרע לבטלה...זה קצת בעיה אצלנו החלטתי שאם הוא ירצה אז ננסה כמה שפחות להכניס..
    הדס חשבתי גם על זה אולי אני באמת לא בסדר וחוץ מההריון לא מדברת על דברים אחרי אני ינסה הימים האלה לא להזכיר את ההריון נראה אם הוא אומר משהו...
  • בס"ד

חחח מעיינוש מצחיקולה!!!

אל תנסי אפילו להבין את הראש של הגברים....זה כמו שהם לעולם לא יצליחו להבין את הראש שלנו..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מעיינוש, לפעמים ההריון גורםלשינויים הורמונלים ויכול להיות שמה שיש לך עכשיו זה שינוי כזה שאת מרגישה שהוא פחות אכפתי....
    אם הוא חוזר הביתה אל תלכי לישון בכוונה לפני כדי להימנע מסקס להפך שבי איתו תדברי איתו....את לא יכולה לספר לו רק מה עבר עליך ומה עובר בהריון הרי גם הוא צריך קצת צומת לב לא???
    אני בטוחה שגם הוא דואג ושאכפת לו...תנסי להבין שגם אצלו משהו משתנה שמזוג תהפכו עכשיו להורים
  • גברים הם פחות רגישיים מאיתנו ,אז אל תתרגשי ותנסי להבין אותו ,זה יבואו לו עם הזמן.
  • צודקת מירי הבנתי אותך
  • ראי את תשובתי בשירשור הקודם שלך
  • גרמת לי לצחוק..
    את לא מבינה כמה אני מזדהה איתך ..
    בהריון הראשון שגילנו בהפתעה הראתי לו את הבדיקה בעודו שוטף כלים ואמרתי לו מה אתה רואה פה פלוס או מינוס..?
    הוא אמר לי פלוס חייך והמשיך להדיח כלים אמרתי לו אתה יודע מה פלוס אומר..??
    הוא אומר כן הריון איזה קטע !!!
    טוב נו הבלגתי הבנתי שזה הפתעה עבורו ..תקשיבי אחרי 7 חודשים שהייתי בחודש השמיני בערך הלכנו לקנות דברים בחרנו עגלה יום אחרי הוא שולח לי הודעה וכותב אני הולך להיות אבא אני לא מאמין !!!
    ליאל -הייתי בחודש שמיני שהוא אשכרה קלט !!!

עכשיו אותו סיפור והפעם הייתי עצבנית ובכיתי לו ואמרתי לו שאני מרגישה לבד ושבהריון הראשון הבנתי כי זו היתה הפתעה אבל עכשיו זה לא פתעה אז למה הוא לא מתרגש..?
    בכל אופן הוא מנסה בכאילו להתרגש ולשאול אבל תכלס אין לו מושג מה לעשות יש גברים כאלו ..
    ושתביני אני ברת מזל יש לי גבר מדהים פשוט מה לעשות הם לא עוברים את התהליך הזה באסה להם ובגלל זה הם ככה ..

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• ואי כמה שאת צודקת רעותי באמת..שינתי גישה והתחלתי לדבר על דברים אחרים אני חושבת שהתרחקנו לא בגלל ההריון פשוט ככה יצא הוא עובד קשה מסכן ואני הולכת לישון מוקדם אולי בגלל זה נראה מה קורה בהמשך
    אתמול אמרתי לו שיביא נשיקה לבטןן הוא התבייש הייתי בהלם חחח הוא כאילו מפחד מתרגש לא יודעת מה אז היום בבוקר הוא הביא לי נשיקה אמרתי לו מה עם התינוק אז הוא צחק אז אמרתי לו חכה הוא יגדל אני יגיד לו שהבאת נשיקות רק לי אז הוא הביא גם לפיצפון חחח:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה