בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    עשיתי היום בטא ראשונה וקיבלתי תוצאה של 1700. מכיון שהמחזור האחרון שלי היה ב5.6 חישבתי שאני אמורה להיות כבר בשבוע 6 והתוצאה הזו אומנם מתאימה לשבוע (1080-56,000) אבל בחלק התחתון של הערכים. אני קצת מודאגת והייתי שמחה לדעת האם זה עדיין נחשב נורמלי או שיש סיכוי שזה מעיד על בעיה וצריך לבקש מעקב?
    בנוסף, משהי יודעת אם בכללית אפשר לבחור את מרפאת הנשים שהולכים אליה או שחייבים לללכת למרפאה באותו מחוז של רופא המשפחה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מאמי
    אבל מחזיקה לך אצבעות קל ותקין

• זה בסדר,
    אם את רוצה לקבוע תקין או לא תקין מבדיקות בטא, את חייבת לעשות עוד אחת ולבדוק הכפלה.
    ככה בדיקה אחת לכשעצמה רק אומרת אם את בהריון או לא.
    והמספרים שראית זאת הערכה בלבד, זה בערך, בגלל זה יש שם טווח!!!
    כי כל אישה מבייצת בזמן שונה. אז הטווח מכסה את כל האפשרויות ביוץ. זה הכל.
  • מה שמיצי אמרה.
  • גם אני עם מיצי
  • התוצאה שלך מעולה, אל תדאגי.
    לגבי הרופא נשים - את יכולה לבחור איזה רופא שאת רוצה לא משנה איפה הרופא משפחה. רק תזכרי שיש שיוך לרופא נשים למשך שלושה חודשים, אז אם היית לאחרונה אצל רופא נשים את משויכת אליו עד שתגמר תקופת השיוך או שגישי בקשה מיוחדת לשינוי רופא.
  • המשך הריון תקין ומשעמם!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה רבה לכולכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה