היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שירה מאמי זה לא כזה נורא לפי דעתי אל תחשבי על דברים רעים כשהייתי בהריון עם בן סיפרנו רק להורים ולגיסים שלי וחמתי המהבולה טרחה לספר לכולם ... באסהההההה אבל לא נורא בקטנה תחשבי חיובי מאמי המשך קל ותקין
את לא דפוקה, את מתרגשת
בעצם את כן דפוקה, אבל במובן אחר
אז שידעו! תנסי לחשוב רק חיובי
נשמה, את מתבאסת בגלל עין הרע?!
תחשבי על אלו שמספרות בשבוע 6 לכל העולם ואישתו, וההריון שלהם עובר בסדר..? תחשבי מחשבות חיוביות, תחשבי טוב- יהיה טוב! לא להלחץ ולהיכנס להיסטריה רק מזה..
ב"ה יש לך במה להתגאות! ב"ה הכל תקין... בע"ה הכל יהיה בסדר!!
מאמי, תרגעי. אצלי כל העולם ידע שאני בהריון עוד לפני שהיה דופק! הכל שטויות, הריון שמלכתחילה אמור להיות תקין יהיה כזה למרות שלא נשמר בסודיות!
יש כאלה שפוחדות יתר ויש כאלה שפוחדות פחות זה לא מעיד על שום דבר מבחינת תקינות ההריון
אל תפחדי והכל יהיה בסדר
ואם בכל זאת- אז תמנעי מלספר- מ-ה-י-ו-ם!
ב"ה
רק מחשבות חיוביות יהיה בסיידר מתוקה!!!
אל תפחדי!! שיידעו!!
כשגיליתי שאני בהריון אמא שלי יותר מדי התרגשה שהיא הלכה וסיפרה לכולם.
וברוך השם היום אני חודש שביעי בע"ה בקרוב שמיני
מיותר להגיד שגם אני כעסתי ודאגתי... וגם בעלי מרוב התרגשות הלך וסיפר לכולם.
אל תדאגי... הכל בידי השמיים. [/url
גם אצלי תוך שנייה כל המושב ידע שאני בהריון. וגם ההורים ישר סיפרו לכל החברים (למרות שביקשתי שלא יספרו). הקיצר גם אצלי כולם ידעו ישר אחרי ה"סיגריה של אחרי"