מי מכן היייתה בתאילנד ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו סוגרים לדצמבר.......
    ספרו חויות

8 תגובות
עמוד 1
  • אפשר רק לומר שאני מקנאההההההההההההההההה בטירוף

אין לי אומץ להשאיר את הבנות לכל כך הרבה זמן - שבוע וכמעט מתתי

• ואו! עשית לי נוסטלגיות
  • ואוווי איזו תותחית את!
    כולי ירוקהההההההההההההההההה

הלוואי עלייייייייייי
    אף פעם לא הייתי ואני הייתי מאד רוצה לנסוע.... (למרות שפעם חשבתי שזה רק למסטולים וסמימניקים)

• חחחחחחחחחח שמעו החלטה קשה היייתה ! קשה לי להשאיר את בן הוא יהיה בבית אצלנו עם אמא שלי סומכת אליה במיליון אחוז!! אבל אתןלא מבינות כל כך רצינן לעשות א
    זה ולא היה מצב מבחינה כלכלית היום אנחנו יכול להרשות
    לעצמנו .. אז תיכנננן לדצמבר בן בנתיים לא יבין כל כך ולא כמו בשלב שהוא יהיה גדול יותר..
    וגם אנחנן רוצים עוד קינדר קטן כמו בן. או קינדרית ובעזרת ה נעשה את המתוכנן התאילנד חחחח
    ואנחנו הולכים רק לאייים ל14 או 18 יום .. ואני ישמח להמלצות לביתי מלון טובים ברמההה רצח

• אנחנו גם היינו לפני שלוש שנים
    כיף לא נורמטלי ואין ספק שאני יחזור לשם!
    ישנו במלונות פצצה לא נזרקנו על הבונגלו בעעעע- יש לי שם של מלון מהמם ביותר בקוסמוי אם תרצי אני יעלה לך קישור
    ממליצה להתחיל מהצפון ואז להאיים- קוסמוי קופנגן קופיפי ופוקט
    ואז 3-4 ימים אחרונים בבנקוק שזה קניות קניות קניות וקניות
  • לגבי בתי מלון לצערי אין לי המלצות כי ישנו בגסטהאוסים (שאגב יש שווים ביותר במחירים ממש זולים)

לגבי טיסה- אנחנו טסנו ישיר עם אל על, אבל שמעתי שהיו אנשים שדווקא היו מרוצים מטיסות עם עצירה. אני חושבת שאם ההבדל במחיר לא גדול, לטוס ישיר. זו גם ככה טיסה קשה וארוכה.

באיים לא לוותר לדעתי על קופיפי.. מדהים ביופיו!!
    על פוקט לדעתי לגמרי אפשר לוותר- זה כמו אילת עם מלא ברים ובחורות עירומות

אם לא תהיו בצפון אבל עדיין בא לכם לחוות טיול רכיבה על פילים וכאלה, אפשר לקחת טיול מבנגקוק ליומיים לקנצ׳נבורי- זה ממש מדליק
  • תודה על המידע בנות
    עדוש את יכולה לשים לשים קישור של מלון??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה