מיואשת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני נשואה כבר שנה,מנסים להכנס להריון משהו כמו 7 חודשי ניסיון.
    עדיין ללא הצלחה,המחזור מאחר תמיד בכמה ימים תמיד שאני חושבת שזה זה הפעם (כמעט כל חודש ניסיון) אני כבר לא מאמינה לעצמי ולתחושות שלי.
    קראתי את כל הכתבות האפשריות,אני עושה הכל לפי "הספר" מרימה רגליים,לא עושה פיפי,לא מקלחת אחרי,גם עם בדיקות ביוץ שתמיד מזהות.
    יצא לנו פעמיים לעשות עם בדיקת ביוץ ופעמיים זה הראה ביוץ.
    כן זה קשה להיות אופטימית וקשה להיות רגועה ולא לחשוב על זה
    כי אני לא מבינה????למה אני לא מצליחה???????????מה הבעיה????????
    למה יש כאלה שפעם אחת מספיקה להם!ולי כל הניסיונות לא וכלום!
    אז כן די נמאס לי!ולא אני לא רוצה ללכת לרופא!אני רוצה להכנס להריון נקודה!
    ללא רופאים כי אנחנו צעירים ולא אמורה להיות לנו בעיה.
    החודש עבדנו קשה וגם חודש שעבר אני יודעת שזה לא הגיוני אבל אני נשבעת שזה קורה לי,תמיד כואב לי החזה לפני המחזור משהו כמו שבוע לפני לפעמים אולי יותר
    אבל גם חודש שעבר וגם החודש איך שאנחנו מסיימים את ימי הביוץ החזה מתחיל לכאוב ואני נוגעת ולא מאמינה איך זה הגיוני????איך כבר כואב לי??אז הנה עוד מה זה אומר?עוד חודש לא עבד!
    מיואשת...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי לך
  • הבעיה העיקרית בעידן הגוגל הוא שאנחנו יודעים יותר מידי דברים וכל בחורה שלא נכנסת להריון בחודש הראשון נלחצת ..(כן ברור שגם אני ..)
    זהו אני לא יכולה להיכנס להריון ..יש סתימות יש לי שחלות מעפנות יש לי רחם עויין..יש לו זרע חלש..
    בפועל הרוב נכנסות להריון לפעמים לוקח יותר זמן וזה בסדר אפקט הלחץ לגמרי עובד פה הראש והרחם שלנו קשורים אומנם לא פיזית אבל נפשית..
    בהריון הראשון שלי לא ניסיתי בכלל להיקלט ונקלטתי ברגע שסיימתי גלולות וחשבתי שזה הימים הבטוחים ..למה..??? כי לא חשבתי על הריון לא עניין אותי ..
    עכשיו לפני 8 חודשים רציתי הריון ונחשי מה כלום במשך 7 חודשים כל חודש המחזור מגיע ועושה לי כאב ראש...כמובן שהיו לי ערכות ביוץ ורגליים למעלה איזה חצי שעה ובלי להתקלח והמון המון בכי כבר הגעתי למצב שהייתי בטוחה שבגלל הקיסרי שלי משהו נדפק !!
    ואז נחשי מה ..ראיתי עוד ועד בנות שאחרי כמה חודשים נכנסות להריון והתחלתי טיפה להירגע אמרתי לעצמי לא עוד ערכות ביוץ לא יום כן יום לא ..כלום!!!
    חודש חופש ואז הפלא ופלא נחשי מה נכנסתי להריון ב"ה.
    מה שכן עשיתי הדבר היחיד זה לאכול סלק תמוה שזה נשמע אמרו שזה טוב לרירית הרחם וטוב לדם ..ומכיוון שהיה לי מחזור חלש מאוד אמרתי למה לא להזיק זה לא יזיק ..כנראה שזה רק עזר !

מאחלת לך להיכנס להריון טבעי ומהיר בקרוב מאוד !!!
    If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• mami יקרה. כולנו מזדהות אחת עם השניה ומבינות בדיוק מה כל אחת עוברת, בשביל זה קיים הפורום הזה.
    זהו פורום אופטימי ומחבק... בזכות האופטימיות הזו ולא רק , נקלטו 3 בנות החודש !!!!!
    זה אפשרי, אולי את צריכה לעשות קצת בדיקות ולבדוק במה אפשר לעזור, זה בסדר, אין שום דבר רע בזה וזה לא קשור לגיל, חבל לחכות.
    זכרי, הבייבי יגיע בזמן שלו !
    וברוכה הבאה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בס"ד
    איך שאני מבינה לליבך...גם אחנו כבר שנה וחצי מנסים וכלום...אבל אני נשארת אופטמית...עשיתי את הבדיקות שלי שיצאו ברוך ה' תקינות ומחכה לבורא עולם שיבשר לנו את הבשורה המשמחת!..אבל מאמי אסור לך להתייאש לעולם!!!
    זה נסיונות ואת יכולה להתמודד איתם רק אל תפסיקי לבקש ולקוות שזה יגיע!!

בע"ה זה יגיע לך בטבעיות בקרוב!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • הלוואיייייייייייייייייייי
    תודה בנותתתתתתתתתתתתתתתתת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה