יש למישהי קשרים ברמב"ם/רוטשילד/כרמל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להשיג לבעלי תור לבדיקה שנקראת EMG

הכי קרוב שמצאנו זה ברמבם בסוף אוגוסט = וזה ממש ממש ממש לא טוב

6 תגובות
עמוד 1
  • מאז שאחותי הצליחה להשיג בדיקת MRI מהיום שביקשה ליומיים אח"כ אני מאמינה במרפקים. ואחותי ממש עדינה שלא תביני לא נכון. היא פשוט ניג'סה וניג'סה והכריחה אותם ושיגעה אותם ובסוף קיבלה. בהתחלה קיבלה לשבוע אחר כך (שביננו גם זה בסדר) אבל "פתאום" התפנה להם תור.......

• אם זה דחוף תבקשו מהרופא לרשום על ההפנייה "דחוף" או להתקשר בעצמו לבי"ח ולבקש תור דחוף.

• ניסיתם במכון מור בזבולון ?
  • אם היית במאוחדת הייתי מסדרת לך
    ]

• יפעת לא ידעתי שיש שם בכלל
    אני אבדוק
    צול צול ממי אני נלחמת תאמיני לי ובכל הכח חצי יום הייתי עסוקה בטלפונים
    ענבר הוא כתב לא מעניין אותם והוא לא מסכים להתקשר בעצמו
    ליטוש לאיפה יש לך קומבינה? תראי עברתי לצערי הרבה בדיקות בחיי (בהזדמנות אפרט) - זאת בדיקה ממש טראומתית מבחינתי

בעלי לא מזמן איבד תחושה ביד ממש לא יכל להרים אותה. כמה בדיקות עשינו הפכנו עולמות emg הראה ירידה בזרימת החשמל ביד או משהו בסגנון והפנה לכיוון הצוואר. ואז גילינו שיש לו 2 פריצות דיסק לא קלות וציסטה (כנראה תוצאה של תאונה ישנה לא קלה שעבר).
    הלכנו לנוירוכירורג מספר אחד בארץ שילמנו הון כסף - הוא נתן אופציה לזמן ופיזיוטרפיה וביקש בדיקה חוזרת ולבוא אליו. אם לא יהיה שיפור בעלי יאלץ לעבור ניתוח ואני מאוד מפחדת וממש אנטי.
    בקיצור יש שיפור אבל את זה רק הבדיקה תקבע.
    זהו זה הסיפור בקצרה.

תודה על הרצון לעזור

• ברמב"ם. בעלי מנהל גם את מוקד מאוחדת שם.
    בכל מקרה אני עשיתי את הבדיקה ברוטשילד והיה לי סיוט
    ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה