היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאסוף מהגנים שלשה ילדים בחום המטורף ובלחות ההיסטרית כמו שהיה היום
או
בשיא החורף כשגשם שוטףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וקר בחוץ
20 תגובות
עמוד 1
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
אמממ..... אני מעדיפה בקיץ, כך אני לא דואגת שיצטננו או דלקת ריאות, בקיץ למרות החום יותר קל לדאוג שלא יתיבשו אפשר לראות כמה שותים וכמה יוצא
בעלי מעדיף חום מאשר קור ולכן גם 40 מעלות זה סבבה מבחינתו. אני מעדיפה קור!!! אבל...להחזיר את הילדים עדיף בחום מאשר בקור כי אז הנעליים והבגדים לא נרטבים!!!
שניהם חמורים באותה מידה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני מעדיפה בחורף....בעיקר כי עכשיו קיץ
לא זה ולא זה
בקיץ! שחס וחלילה לא ירטבו ויתקררו
האמת שאני שונאת קיץ, מתה על החורף והגשם, אבל לאסוף את כולם בגשם ולחזור לרכב רטובה עד הברכיים, כשהמושב מלא מים, המטריה עפה לה בשמיים, אז בלי ספק בקיץ עם חום של 40 מעלות!!!!
את מדברת על ללכת ברגל או באוטו? האמת היא שאני כ"כ מתעייפת מלחגור את שלושתם באוטו, כשהכל חם רותח.. אבל גם בחורף, לחגור אותם בזמן שנרטב לי הישבן- זה לא כיף!!
ברגל- אני מעדיפה קיץ.. ביומיים האחרונים אני הולכת לקחת אותם ברגל, אוכלים 2 שלוקים בדרך, ושותים מים קרים, הולכים לאט.. ואוספים מבטים רחמנייים של אנשים שמסתכלים עליי ושואלים אותי- מה??? באת בלי אוטו?? וברגל- גם בחורף זה סבבה, הם כ"כ נהנים לקפוץ בשלוליות.. מגיעים הביתה מדליקים רדיאטור, מחליפים בגדים..
אז באופן מפתיע- שניהם!
עמית! נתת לי רעיון מעולה! ממחר אוספים את יובל רק עם שלוקים!
ברור שחורף אני בדיוק כמו הדס כשחם לי אז אני ככה
אני אישית מעדיפה בקיץ. נכוון שנוטפים וחם וכו אבל אני מביאה שקית עם 2-4 שלוקים ועוברים את זה יופי. בחורףגשם רוחות קור... בקיצור עדיף חום וזהו.. ]