ברזל בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שכבר שאלתי על זה פעם...
    אבל אני לא לוקחת

10 תגובות
עמוד 1
  • חשוב להגיע עם ברזל גבוה ללידה כי את מאבדת הרבה דם וגם ככה ההמוגלובין צונח ואת תצטרכי כוח!
    לי מאד עזר ברזל עדין של סולגר. לא עשה לי בכלל בחילות או עצירות.
    מאיפה את? אם תרצי אני יכולה לתת לך כמה כדורים שתנסי לפני שתקני כי זה עולה איזה 80 שקל לקופסא. אז שתראי שזה מתאים לך. אני מרמת גן.
  • אני גם לוקחת ברזל עדין של סולגאר והוא ממש מעולה, בלי תופעות לוואי בכלל
    בניצת הדובדבן הוא עולה 56 ובעדן טבע מרקט 60 ומשו..
  • זה לא בגלל עצירות או משהו
    זה בגלל שהוא דוחה

• הברזל הספציפי הזה לא עשה לי לא בחילות ולא טעם של עוגיפלצת בפה...
  • היי, אני קניתי של אלטמן בגלל שיש בו גם חומצה פולית , והוא לא גדול כל כך וגם לא דוחה במיוחד, אני גם מתקשה לשתות כל יום אז אני מנחמת את עצמי ביום כן ויום לא... ואגב הבנתי מהרופא שלי, שאין לי מושג אם הוא אמר את זה להפחיד אותי או לא כי גם סרבתי לשתות עד חודש 7 שזה תורם להתפתחות של התינוק מאוד בשלב הזה.

keren
  • אני לקחתי ממש מעט ברזל כי הייתי מקיאה את הנשמה רק כשהייתי שמה בלשון.
    ניסיתי כמה סוגים ושום דבר לא היה טעים לי.
    וגם אחרי הלידה הרופאה שלי אמרה שאקח ברזל ולא עשיתי את זה.
    פשוט הקפדתי לאכול דברים שעושים ברזל (לא שאפשר להסתמך על זה, אבל זה הדבר היחיד שהייתי יכולה לאכול כתחליף)

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • את צריכה למצוא את סוג הברזל שמתאים לך
    כי יש כאלו שעושים תופעות לוואי
    אני לוקחת את הברזל של מכבי שהוא ממש בסדר הוא לא מגעיל אותי כמו האחרים שניסיתי

• שלום,
    הברזל בגופנו חשוב לתמיכה במערכת החיסון והוא מאפשר לכדוריות הדם האדומות לשאת חמצן לתאים ולרקמות בגוף. ברזל חיוני גם ליצירת אנרגיה מן המזון ולתפקוד תקין של הלב, הכבד, מערכת העיכול, השלד, השרירים והמוח. הברזל בגופנו מגיע מן המזון, אך לא כולו נספג בגוף כהלכה.

ברזל הינו מרכיב ת**** חיוני. ניתן למצוא ברזל במוצרים מן החי כגון הודו אדום, בשר אדום, עוף, טחול וכבד. יש לזכור שאיברים פנימיים עשירים בברזל, אך גם עשירים מאוד בכולסטרול ולכן אין להרבות בצריכתם. עבור צמחונים, קטניות מהוות מקור טוב לברזל, כמו גם חמאת שומשום-טחינה משומשום מלא. בנוסף, עלים ירוקים הם מקור עשיר בחומצה פולית. ויטמין C מגביר ספיגה של ברזל בעיקר ממקור צמחי, לכן כשאוכלים ברזל ממקור צמחי כדאי להוסיף לארוחה מזון העשיר בויטמין C כגון מיץ לימון, פירות הדר, עגבנייה, פלפל, תותים, קיווי, גויבה וכו'.אם הנכם נוטלים כדורים של ויטמין C, טלו אותם במנות קטנות ומחולקות בכל ארוחה במקום מנה אחת גדולה בארוחה. יש לזכור כי ויטמין C מתפנה תוך 4-5 שעות מהגוף. מוצרי חלב מעכבים את ספיגת הברזל בגוף. כדאי להימנע משתיית חלב ומוצריו בארוחה עשירה בברזל. סיבים תזונתיים (דגנים מלאים, סובין, חיטה או שיבולת שועל וכו') מעכבים את ספיגת הברזל בגוף, לכן מומלץ להמעיט באכילתם בארוחה הכוללת מזון עשיר בברזל. בנוסף, מומלץ להימנע משתיית קפה, קקאו או תה חזק בסמוך לארוחה עשירה בברזל.

צריכת הברזל היומית המומלצת מהמזון:
    נשים בזמן הריון/ הנקה = 30 מ"ג

אנו ממליצים על תוסף ברזל פלורדיקס - תוסף טבעי לחלוטין הנספג בצורה אופטימלית ואינו גורם לתופעות לוואי.
  • זה יכול לגרום לך להיות אנמית ולקבל מנות דם בלידה- אל תזלזלי בזה- זה זלזול בגוף שלך.

• אני בשבוע 12 ורופאת הנשים שלי אמרה שבנתיים חוץ מחומצה פולית לא לקחת יותר כלום, אין צורך.
    זה תלוי מה הבדיקות דם שלך מראות
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה