שאלת גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך לעזאזל גומלים??? איך מתחילים בכלל??

אז קנינו לפני שבועיים תחתונים, ואז אמרו לי במעון ש3 ימים ראשונים בבית, אז חשבתי לחכות לחופש.
    אבל היום עלה בדעתי שדווקא הם יכולים לעזור לי.

אז היום אחרי הצהריים, בגיל ובששון פתחנו את ה"שירותים של אברמי" והתישבנו.

בהתחלה הוא ממש לא הסכים ולאט לאט הוא היה מוכן. שיחקנו כדור כשהוא יושב בסיר וכו'

אבל נחשו מה? ישיבה בסיר כל חצי שעה....הייתה גם הייתה

3 תגובות
עמוד 1
  • זה ההתחלה, הלך לכם מאוד יפה ליום הראשון, הוא יושב על הסיר, הוא יודע מה זה קקי ופיפי ושאין טיטול, זה מעולה.

מחר תמשיכי ותראי שפתאום הוא יעשה בסיר, ואחרי הפעם הראשונה זה כבר יותר קל.

שיהיה בהצלחה
  • אני העמדתי 2 סירים במרכז העניינים .
    הורדתי לו חלק תחתון לגמרי !!!! השארתי אותו רק עם חלוצה . הם עדיין לא רגילים לחיתול וכשהם עירומים יש יותר מודעות .
    שוב להזכיר שפיפי וקקי עושים בסיר . אני בזמנו קניתי בצק/פלסטלינה והושבתי בובה אהובה על הסיר ועשינו הצגה שהבובה עושה קקי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה