היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו נשמח אם אנחנו מועמדים מתאימים כמובן שלא בחינם!
אלינור עם חתיכים כמו שלך את בהחלט משפחה מתאימה. ואני לא מוכנה לקחת תשלום על משהו שאני לא בטוחה שאני יודעת לעשות. אז אתם בתור שפני נסיונות מקבלים הטבה חד פעמית:) בילד השלישי מבטיחה לקחת תשלום.
ממי שתדעי לך שאני אישית ממש ממש גאה בך ומעריצה אותך יש לך חלום ואת פשוט נלחמת בכל הכח להגשים אותו באמת באמת מעריכה אנשים כמוך
אם היית קרובה בטוח הייתי מביאה את הבנות להצטלם אצלך
תודה סיון. האמת מלא הערכה לבעלי..אם הוא לא היה קונה לי את המצלמה הזאת אולי לא הייתי מנסה בכל הכוח להיכנס לתחום הזה. אני מאוד רוצה וחייבת להגשים את עצמי לפחות בזה. מקווה שיצליח לי..כי בנתיים זה די צולע :(
אלוש, אין לי בעיה שתפרסמי את התמונות בדף שלך. הבעיה היא לפרסם תמונות שעומר מופיע בהן כי אמא שלו לא מסכימה לפרסם תמונות שלו ברשת.. אז זה בסדר שנגיע רק עם דור?
אין לי בעיה שתביאו את עומר כולה אני צריכה 2-3 תמונות לתצווגה. אפשר את אלא לעשות בלעדיו.תכלס אני צריכה בשביל להתאמן.