בייבי סנס כדאי או לא.? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בשלב הקניות לקראת הלידה, ואני מתלבטת אם לקנות בייבי סנס או לא, לא בגלל המחיר, בגלל שאני פוחדת להיות אם חרדית.
    חלק מהחברותשלי אומרות שלא כדאי וזה מיותר , וחברה אפילו סיפרה לי שזה פעם אחת ציפצף לה סתם, מה שגרם לה לאישפוז מיותר של הילד שלה.
    ואילו בת דודה שלי אומרת שזה הציל ממוות את הבן של החברה שלה והלחיצה אותי עם זה בטירוף.... מה אתן אומרות כדאי לרכוש או לא?

keren
12 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש בעד!
    לי זה נתן שקט נפשי, עד עכשיו אני מדליקה אותו כי ככה מרגיש לי הרבה יותר רגוע!
    ואצלינו הוא צפצף רק פעם אחת, כשדניאל עוד היה פיצי והתגלגל לצד של המיטה.
    ולמה שזה יגרום לך להיות חרדתית? ההפך, זה ירגיע אותך ולא תרוצי כל שניה לבדוק אם הילד נושם!
    איך זה גרם לאשפוז של הילד?

• בעניין הזה ספציפי אני אם חרדתית ביותר
    ועכשיו אני עוברת גמילה קשה מאוד מבייביסנס בגלל ששלנו התקלקל

• אם זה מה שייתן לך רוגע אז בוודאי שכן.
    אותי אישית זה הלחיץ, כל הזמן הייתי שוכחת לכבות אותו

• בעד בעד ושוב בעד!
    אנחנו לקחנו את המשולב ביחד עם האינטרקום.
    ככה שאם הוא היה בחדר שלו ואני בסלון או במטבח, הייתי שומעת כל רחש שלו.
    זה באמת נתן לי שקט נפשי עצום!

• אני בעד
    זה מאוד מרגיע

• אותי זה גם מאוד מרגיע
    ממליצה בחום!
    נותן שקט נפשי............
    ואני גם חרדתית וזה מוריד לי מהחששות
  • ממליצה בחום, זה מאוד מרגיע
    אצלי זה לא עשה אזעקת שווא כשהילדה במיטה אבל קורה הרבה שאני שוכחת לכבות אחרי שהוצאתי אותה וככה אני יודעת שזה באמת עובד.
    לפני שהבייבי סנס מצפצף הוא עושה שלוש תקתוקים, אז קרה לי גם שבאמצע הלילה התחלתי לשמוע את הבייבי סנס מתקתק אבל הרבה תקתוקים (ואז הבת הגדולה שלי כבר ישנה בחדר משלה), אני ובעלי קפצנו מזה ורצנו מהר וגילינו שהוא רק מודיע שצריך להחליף בטריות .
    אני מעדיפה לקפוץ סתם מאשר להצטער אח"כ שלא עשיתי כל מה שאפשר כדי לשמור עליהן.
  • היי בנות , תודה רבה.
    ולגבי מה שכתבתי, כן הבייבי סנס ציפצף סתם ולקחו את הילד למיון, ושחלילה יש חשש לדום נשימתי מאשפזים למעקב, אחרי 24 שעות שהוא היה מחובר למכשיר מיוחד, מציק במיוחד, ועוד מספר ימים בבית החולים, הרופא קבע שהכל בסדר ושחרר אותו, ואחרי מס ימים זה שוב קרה. והפעם הרופא ביקש שיבדקו את המכשיר ונמצאה תקלה.
    מלבד זאת שמעתי מעוד מס נשים על תקלות רבות במכשיר, אפילו מהיקרים.

אבל יש צדק בדברים שלכם, עדיף להיות עם יד על הדופק...

keren
  • חשוב מאד
    אני בעד !!!!

• לא מוותרת על הבייבי סנס שלי!! אני ישנה בשקט!

• לא יודעת לא מתלהבת. תלבטתי עם לקנות בסןף קניתי רק אינטרקום.. מאוג שימושי . אבל על את מרגישה עם זה בטוח אז תקני

• ממש בעד!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה