אין ספק שזה היה אחד הימים הכי קשים - עדכון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחיי.. והוא עוד לא נגמר.
    זה התחיל מזה שבבוקר לקחנו את ליעד לבריכה פה בגינה שלנו ואיכשהו בצורה מאוד מוזרה כשהוא היה על הידיים של בעלי הרגל שלו נשאבה למשאבה של הבריכה!!(זו בריכת לטקס עגולה גדולה עם משאבה מקצועית..) בעלי מיד השתלט על המצב והוציא את הרגל , ליעד נורא נבהל ובכה כמה דק' גם אני נורא נבהלתי ובכיתי יחד איתו ואז לקחנו אותו לרופא והוא נרגע וצחק והכל היה סבבה ותקין ברוך השם ותודה לאל!
    עכשיו כשחזרנו מצאנו את הכלבה שלנו חצי מעולפת על הרצפה למטה נושמת מאוד מהר ואפטית, ישר שפכנו עליה המון המון מים ובעלי לקח אותה מהר למיון..
    מסתבר שהיא התייבשה\קיבלה מכת חום, היא הגיעה אליהם במצב מאוד קשה עם חום גוף של 41 ומיד קיבלה עירוי ותרופות וכו' אבל זה לא עזר כל כך כי לפני כמה שעות היא קיבלה שם התקף פרכוסים והוטרינרית נותנת לה רק 30% לצאת מזה.. וגם אם היא תצא הוטרינרית אומרת שיש סיכוי גדול שהיא תצא עם נזק מוחי.

13 תגובות
עמוד 1
  • אוי

• תודה מאמי
    הכלבה בעיקרון בחוץ אבל בימים האלה השארנו את הדלת פתוחה שתוכל להכנס אם יהיה לה חם מדי
    היא כנראה לא ראתה שהדלת פתוחה
  • אוי מאמי שלי
  • איזה עצוב
    מקווה שהיא תצא מזה

• אוי מאמי
    אני מקווה שהכלבה תצא מזה
  • מאמוש אני שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים

• רק עכשיו קראתי
    בהחלט יום לא קל בכלל
    ותודה לאל שנגמר כך

• איך התייבשה הכלבה? איפה היא הייתה?

העיקר שהכל בסדר בסופו של יום

• טלי רוצה עצה ממני??
    גם להורים שלי יש כלבה והיא לרוב בחוץ וכשממש חם אחי מכניס אותה הביתה ( קשורה למעקה) ומדליק לה מזגן..
    ובלי קשר תקחי כוסות חד פעמיות עם מים ותקפיאי, וכל פעם תשימי לה גוש קרח בתוך כלי המים שלה, זה יקרר לה את המים והיא תרצה לשתות יותר כי זה יצנן אותה  

• איזה כיף לשמוע

• באמת רציתי תשאול אותך אם מסרתם את הכלבה בסוף
    שמחה לשמוע שהכל בסדר עכשיו
    יש ימים כאלו ואחריהם תמיד מגיעים ימים טובים יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה