בנות -פירוש חלומות מי מבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות יקרות ,אתמול בלילה חלמתי חלום ,אני נכנסת למעלית של בית שלנו ובאחד הקומות נכנס זוג עם כלב (מתה מפחד מכלבים ) והכלב נושך אותי בין הכף היד למרפק ,ואני רואה דם ,מה זה יכול ליהות ,
12 תגובות
עמוד 1
  • אין אף אחד שמבינה
  • מרגו כלב זה אויב..
    וכלב בחלום זאת אומרת מישו מהקרובים שלך חברות ידידים פודע בך ומשאיר בך צלקות..תתרחקי ממי שאת חושבת שזה הוא
  • בדיוק מה שבאתי לכתוב - את צריכה להתרחק מאנשים שהם אויבים שלך, אנשים שמקנאים בך!! הם עושים לך רק רע ומשאירים בך צלקות
  • תודה רבה בנות -הלוואי וידעתי מי אנשים האלו הייתי ישר מתרחקת.
  • איזה שטיות כלב בחלום זה חבר.... אבל עניין הנשיכה קצת מוזר... אני מבינה מזה שכדאי לך להזהר מחבר דווקא ולא מאויב
  • כלב זהו החבר הטוב של האדם

• איזה שטיות כלב בחלום זה חבר.... אבל עניין הנשיכה קצת מוזר... אני מבינה מזה שכדאי לך להזהר מחבר דווקא ולא מאויב
  • מרווה עניין של זוג דווקא מאד סיקרן אותי ואני אפילו יודעת במי מדובר.
  • אני גם שמעתי שכלב בחלום זה חבר שרוצה להזיק..תשימי לב לזה...ממ יש אתר של חלומות תבדקי שם..אבל לא להיות בלחץ מזה מרגוש!!יהיה בסדר;)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • לא אני לא בלחץ רק רציתי לדעת
  • אני אפתור לך את החלום בצורה קצת שונה
    אומרים קודם כל, שחלומות נמשכים אחרי הפתירה שלהם
    זאת אומרת שאיך שמפרשים לך חלום כך הוא יתגשם.

אז הבנות ענו לך יפה.

אבל אני אפרש לך אחרת: בעזרת ה' תינצלו מכל השונאים שלכם
    שה' ישמור עליכם ויתן לכם בשורות טובות השבוע והחודש

• תודה רבה שירה יקרה , מהפה שלך לאלוקים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה