היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול בטח שמעתן על הפיגוע המצמרר שהיה בבולגריה..אחד מהאנשים שהיה שם הוא שכן שלי והיה דיג'י בחתונה שלי ואני לא יכולה לתאר במילים איזה בחור הוא אתן לא מבינות אין כמוהו והוא כרגע נמצא במצב אנוש בבית חולים שם ההורים שלו כבר בדרך.. והבחור השני גם מהשכונה שלי אבל הוא ככל הנראה ניפטר אני מבקשת ממכן אם אתן יכולות תקראו כמה פסוקי תהילים שלפחות הוא ינצל ולכל הישראלים שנמצאיים שם במצב קשה תודה לכל העוזרות!!
8 תגובות
עמוד 1
רפואה שלמה!!! מה השם שלו? ושם אמא שלו?
השם שלו דני את השם של האמא אני לא יודעת והשם של האבא מקסים
ליאלי, זה דניאל פחימה או דני אחר? הבנתי לצערי ששניי מעכו נפטרו וחבר שלהם (דניאל) בנצב אנוש.. מה איתו??
דניאל פחימה אחיו אמר שהמצב שלו עדיין קשה והוא עוד לא יכול לדבר הוא מחובר להנשמה אבל הוא כבר בארץ ברוך ה' מקווים שיבריא במהרה ויחזור ומאור ואליאור לצערנו נפטרו המצב כאן בשכונה לא הכי טוב...
רפואה שלמה!! תהיו חזקים :( משתתפת בצער המשפחות
הוא בן דוד של חברה מהפורום אמן שיהיה בריא ורפואה שלימה ! ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !