כואב לי החזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• יש לי כאבים בחזה כמו לפני מחזור
    אבל יש עוד הרבה זמן עד המחזור
8 תגובות
עמוד 1
  • אנייודעת מהחודשים האחרונים שכשהמחזור מאחר קצת - ובזמן החארון הוא תמיד מאחר לפחות ביום אז החזה ממש כואב. אבל אמרו שזה גם סימן להריון..
    הבנתי שאם הפטמות משחירות זה אומר שהתעברת, תנסי לשים לב לזה ושיהיה בהצלחה!!!

• אף פעם לא השחיר לי החזה
    אני אמורה לקבל מחזור רק בתחילת אוגוסט
  • אז אנחנו יחד.. שיהיה בהצלחה!!
    הכאב בחזה הוא פסיכולוגי..

• את חושבת??

• אל תתייחסי לזה נשמה אני כל הזמן הייתי מנסה למצוא סימנים בחזה ואני כבר שבוע 6 כמעט והכל נשאר כרגיל אצלי תמיד לפני מחזור החזה היה מתחיל לכאוב שבוע כמעט לפני החודש היו לי כאבים הרבה לפני כנראה בזמן או אחרי הביוץ ולקראת המחזור הוא היה מה זה רך ולא כואב ניסתי לגעת למצוא כאב ולא היה ולא הבנתי למה..ורק אחרי האיחור שכבר ידעתי שאני בהריון היו לי לפעמים מידי פעם ממש זרמים כאלה כואבים בחזה לא יותר מזה הפטמות נשארו אותם פטמות חחחח

• זה כאב כמו של גודש

הכאב הזה זכור לי כשהיה לי חלב אחרי הלידה
  • עכשיו אני ממש מבינה אותך, למרות שלא הייתה לי לידה אפעם אני מרגישה ממש גודש בחזה..
    יכול להיות שזה קשור לביוץ אבל לא בטוחה..
    אני גם עם כאבים מטורפים בחזה, הוא כבד וכל נגיעה קטנה כואבת
  • לפעמים זה קשור לביוץ זה טבעי ביותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה