בוקר טוב בננות.....טוב היום כואב לי יותר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני לא יודעת יכול להיות שבאמת יש לי דלקת....אבל אם אני אקח כדורים ואולי באמת אני בהיריון אז זה לא טוב נכון? מוזר אני עושה הרבה פיפי ביום ובלילה אני קמה אבל הבוקר הכאבים נהיו טיפה יותר כואבים עד כדי כך שבסוף של הפיפי אני מנסה לא להוציא אז זה בטוח דלקת....אבל מה לעשות? אני לא יכולה לעשות בדיקה עדיין מוקדם...

28 תגובות
עמוד 1
  • תשתי סודה עם לימון סחוט, זה ירגיע לך את הכאבים.
    ותאכלי חמוציות או שתשתי חמוציות זה ינקה את האזור בלי כדורים..
    את יכולה לבדוק בשירשור שמעיין כתבה - גם לה היה דלקת ואז היא נכנסה להריון.
    הלוואי שזה יקרה גם אצלך!
    בהצלחה! :)
  • כן הדלקת שלי היתה ממזמן החודש הייתי על אנטיביוטיקה אוגמנטין שהיא מותרת גם בהריון ואפילו לא ידעתי שאני בהריון כדאי שתתפלי בזה כמה שיותר מהר כי אם את בהריון זה מסוכן זה יכול להדביק את העובר זה מה שהרופא הסביר לי..היום עשעתי שוב תרבית חבדוק שהחיידק נעלם הרופא אמר שסביר מאוד שהוא יעלם אבל במידה שהוא לא עבר כבר אי אפשר לטפל זה לא ישפיע לא עלי ולא על ההריון אלא על התינוק..
  • סודה כמו בקבוק סודה?

• דרך אגב מתי את צריכה לקבל?הדלקת יכולה להיות גם סימן להריון
  • אז מעייני אוגמנטין זה מותר לאישה בהיריון כי אני יודעת שהיא חזקה

• אני צריכה לקבל לפי החודשים הקודמים שכל הזמן איחר לי אז זה יהיה לקראת סוף החודש משהו ב29 או 30

• רגע אני לא מבינה היית בהיריון וגם הייתה לך דלקת ? את יכולה לספר לי איך זה היה כדי שאני אשווה אם זה ככה אצלי..?

• תקשיבי מאמי אני לא חושבת שאפשר להשוות אבל אני יספר לך..
    לא היו לי כאבים לא הרגשתי כלום פשוט הייתי רצה לשירותים כל חמש דק' לא משנה אם שתיתי או לא זאת הייתה לי תקופה כי בהריון הקודם התחילה לי הדלת..והייתי אצל רופא הוא רשם לא אנטיביוטיקה ואז אמרתי שיש לי איחור הוא אמר אל תיקחי את התרופה תבדקי הריון ותודיעי לי אז יצאו לי 2 פסים ולא טיפלתי בדלקת למרות שקיבלתי אנטיביוטיקה מהדיכאון של ההפלה לא היה לי כח לכלום!..ומאז בדקתי שוה והיה ממש קצת דלקת..כשנקלטתי כבר הייתי עם הדלקת אבל לא ידעתי שנקלטתי בכלל כשלקחתי אנטיביוטיקה כבר הייתי בהריון וחשבתי שהתופעות שיש לי הם מהתרופה..אז זה יכול להיות שונה כי זה מותר לנשים בהריון אבל מה שכן אם יש לך דלקת לא משנה מה את חייבת לטפל בה אצלי היה חיידק אני לא יודעת מה זה אומר וגם כדוריות לבנות בשתן אז הרופאה אמרה לי שזה יכולה להיות סיבה להריונות שלא נקלטו או שנפלו מוקדם...לכי תעשי תרבית תראי מה קורה תקחי אנטיביוטיקה שמותר בהריון מה שאני לקחתי הייתה 875 מ"ג היא מאוד חזקה אבל גם רשום שהתופעות לוואי שלה נדירות ובגלל זה הבנתי שהתופעות שיש לי זה לא מהכדור..
  • כן אני יודעת שהיא מאוד חזקה אז את אומרת שבלי קשר אם אני בהיריון או לא לקחת כדורים..טוב היום אחר הצהריים אני אלך לקופה אעשה סטיק מהיר לגילוי דלקת ואקח כדורים ונקווה לטוב....

תודה מאמי
  • את חושבת שדלקת יכולה להיות סימן של היריון? אני צריכה לקבל בסוף החודש

• כן זה רשום בהרבה מקומות כסימן להריון אבל זה לא בטוח שיש לך דלקת את צריכה לעשות בדיקה
  • אבל מוקדם לבדיקה לא?

• בדיקת שתן
  • אה כן אני אלך לעשות בדיקה בערב כי בדיקות מעבדה היו בבוקר אז בערב אני אעשה סטיק ונראה....

• בסדר נשמה בהצלחה
  • תודה נשמה ואם כן יש לי אז אני אקח כדורים ונחכה באמת לשבוע הבא לראות אם יש משהו או לא.....נקווה

• אני סובלת מדלקות חוזרת בדרכי השתן אז אני יכולה להבין מה את עוברת. אחרי הרבה מאוד דלקות הגעתי למסקנה עם הרופא שאני צריכה לקחת כדור אנטיביוטיקה חלש יחסית אחרי כל פעם שאני ובעלי עושים את זה. זה כדור שנשאר בגוף 6 שעות ולפי מה שהרופא אמר אין בעיה לקחת בהריון. הוא אמר שזה יותר מסוכן שיהיה דלקת מאשר לקחת אנטיביוטיקה אז אני במקומך הייתי לוקחת את האנטיביוטיקה. יש גם כדורים של אשכוליות שאני לוקחת כל יום וזה גם אמור לעזור מאוד ואת צריכה לשתות הרבה מים ולהתנקות! קוראים לאנטיביוטיקה furantoina,
    תנסי לשאול בבית מרקחת אולי לא צריך מרשם. וגם תקני כדורי סדורל. זה כדורים קטנים כאלה שכורמים לפיפי שלך להיות כתום אבל זה אמור לעזור. זה כמו אקמול לפיפי חח זה מהרופא אמר...
    אני מקווה שזה יעזור. לי זה מאוד עוזר. החלמה מהירה!! וכל מה שאת צריכה רק תשאלי
  • תודה רבה מתוקה אני אשאל היום את הרופאה על הכדור הזה..

• דרך אגב כבר זמן את מנסה להיכנס להיריון?

• אני יודעת על מה היא מדברת
    חשבו שגם לי יש את זה בשכונה אני זוכרת יום אחד אישה אחת אמרה לי שתמיד היה לה דלקת והם גילו שזה קורה לה אחרי שהיא נמצאת עם בעלה ובגלל זה היא לא נקלטה להריון 4 שנים ...היא דיי הלחיצה אותי כן..אם היה לי את זה אז היו רואים את זה בתרבית?היום הבאתי תרבית בפעם השנייה אחרי האנטיביוטיקה לראות שהכל יצא מהגוף בתקווה שיצא ולא יזיק לתינוקי:(
  • אני רק אחרי חודש ראשון של נסיונות אז ממש בהתחלה. בכל מקרה הדלקות האלה לא אמורות להפריע להיכנס להריון, אין ממש קשר. רק חשוב שלא יהיו אותן כשאת כן נכנסת להריון אבל גם אם כן ותופסים בהתחלה ומטפלים ממשיכים הלאה כרגיל. הגניקולוג אמר שאין שום חשיבות לכך רק צריך לטפל וזהו.
    אז באמת זה שום דבר רק צריך לטפל ולהמשיך כרגיל!
    תודיעי לנו מה הרופא אומר בכל מקרה. תמיד טוב לשמוע חוות דעה שנייה
  • כשנכנסתי להריון הריון הייתי כבר עם החיידק :/
  • כן, סודה לשתיה.. כמו הבקבוק :) לא האבקה
  • טוב בנות אתמול הייתי בקופה והרופאה עשתה לי בדיקה בסטיק וגם הצבע של הפיפי היה כתום כהה אז יש לי דלקת והיא נתנה לי צפורל ואמרה שזה בסדר אם אני בהריון וגם שאלתי אותה אם זה יכול לקרות כי אני בהריון אז היא אמרה שיכול מאוד להיות כי יש שינוי בהורמונים והכי קטע היום לקחתי את הכדור השני וכמעט לא כואב לי....זה הגיוני שמ2 כדורים יעבור הכאב...לא יודעת כבר מה לחשוב בכל אופן אני עושה תרבית ביום ראשון ואז נראה...
    ודרך אגב מעייני היא נתנה לי צפורל 500 מ"ג ל5 ימים...אולי תנסי להחליף כדורים כי יכול להיות שהגוף כבר חסין לאוגמנטין...

• נתנו לי את זה פעם קודמת היה לי חיידק גם לא רק דלקת..נראה מה קורה מאמי בהצלחה:)
  • תרגישי טוב

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה לכל המקסימות.....טוב אז אני ממשיכה לקחת כדורים קצת יותר טוב לי...היום או מחר אני אעשה תרבית ואני אסיים את הכדורים...
  • מתי את צריכה לקבל??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה