שאלה דחופה לגבי סקירה מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום
    השבוע (שבוע 16 להריון) עשיתי סקירת מערכות מוקדמת.
    בסקירה הרופאה מסרה כי היא לא רואה את החדרים בלב ושלחה אותי לאקו.
    אשמח אם תסביר לי מזה אומר?
    האם ניתן לחיות ללא חדרים בלב?
    האם זה מצביע על פגם בעובר ואם כן איזה פגם ומה ההשלכות של זה?
    אנא ממך, אני יודעת כי אני צריכה לראות רופא וגם קבעתי תור ושאין לך אפשרות להגיד לי מה יש לי כי לא ראית את העובר שלי. לכן שאלתי את השאלה בכלליות ואשמח אם תסביר לי מזה אומר כי אני מאוד לחוצה ואני רוצה קצת להבין עד שרופא יראה אותי וסביר לי..תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זהו אכן תאור כללי, אולי כללי מידיי. יש כמה אפשריות שאני מנחש כי הן אפשרויות לאור התאור של "לא רואה את החדרים". ראשית, צריך להניח כי לא מדובר בטעות של הסתכלות או רזולוזציה קשה של הבדיקה שלא אפשרה מסיבות טכניות לראות את החדרים. אם זה לא המקרה, אז אכן מדובר במום לבבי, ורוב האפשרויות שעשויות להתאים למצב הזה אלו הם מומים קשים.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה