היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , אני זיוה , בת 29 נשואה שנתיים וחצי ויש לי ילדה בת שנה ושלושה חודשים . אני חדשה בפורום ובכלל בכל נושאי הטיפולים למיניהן ככה שאני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה - מקווה שלכולנו תהיה שהות קצרה כאן . בגלל שחלות פולציסטיות ובעיות ביוץ בינתיים מטופלת בגונל F , אוביטרל ותמיכה - סבב שלישי שלי ( בראשון היה איקקלומין שעשה לי תופעות נוראיות ) . היום אני ביום ה8 למחזור ומיום ראשון צריכה לחזור למעקב זקיקים מקווה מאד שזה יהיה הטיפול המנצח כי אני מתחילה להילחץ כי זה מרגיש לי קצת גדול עליי כל הזריקות , והבדיקות החודרניות , הלחץ והמתח .... בכל מקרה ממש נעים להכיר ובהצלחה לכולם !!!!!!!!!!!!
9 תגובות
עמוד 1
היי זיוה ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו!!!
אל תתני למתח להשפיע עליך, תיהי רגועה .. אין ספק שהזריקות והמעקבי זקיקים והבדיקות דם מוסיפות למתח הנפשי אבל תתעלי על עצמך ואל תתני לזה להשפיע עליך.. מאחלת לך בשורות טובות עוד החודש!!
ולכל שאלה אנחנו כאן :)
ברוכה הבאה לשהות קצרה יהיה בסדר גם אנחנו בהתחלה היינו בלחץ .... אבל אין מה לעשות אם רוצים כנראה שאנחנו צריכות לעבור דרך מסויימת ! מאחלת לך בהצלחה ושהטיפול הזה יהיה בע"ה המנצח
בהצלחה.... כל אחת מתחילה מאוד מפחדת מקווה שזה יהיה מהיר אצלך ולא תצטרכי לעבור הרבה....
בהצלחה
תודה רבה בנות . אתן כאלה מקסימות שיהיה לכולנו בהצלחה וכמובן ...
היי זיוה
כולנו עברנו את זה ויש נשים כאן שעדיין בתהליך את תראי שאם תרד לך רמת הלחץ ותעבדי נכון בדיוק במתכונת שקבע לך הרופא הכי חשוב תאמיני בהצלחת הטיפול ( והאמונה כאן חשובה ) הכל יסתדר בעזרת ה׳ !
תשמעי יש אכזבות , כשלנות אבל מכל טיפול לומדים מה לעשות טוב לפעם הבאה שתהיה מוצלחת . כל טיפול הוא בפני עצמו ולא אומר שום דבר על הטיפול שאחריו כלומר כשלון בטיפול 1 לא אומר שטיפול 2 יכשל
אני ממליצה לך ביחד עם חברותיי לפורום לשדר לעצמך אופטימיות עד כמה שאת יכולה אולי גם להוסיף דיקור להגברת הפוריות לעשות הכל כדי להרגע .
מאחלת לך בהצלחה !!! נשיקות
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
שתיהיה שהות קצרה, מאחלת לך הריון מהיר, "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
שוב תודה לכן על כל החיזוקים בכנות זה הדבר היחידי שהצליח לעודד אותי בתקופה האחרונה . בעלי בעיקר נלחץ כשאני מתחילה לחפור בנושא וחברות שלי לא כ״כ מצליחות להבין אותי כי רובן פשוט נכנסות להריון לפי הזמנה. ואפילו שהכוונות שלהן באמת טובות והן מדהימות ורוצות בטובתי לפעמים השיחות איתן בנושא יותר מדכאות מאשר מעודדות . ובכלל זה שכל הזמן שואלים אותי נוווו מה חדש ??? יש לך הפתעה בשבילנו ??? וההתעסקות בנושא רק מלחיץ יותר בקיצור כיף שיש אתן ואת הפורום זה . שבוע טוב;)
בננות , האם משהי כאן מאיסור הדרום ויכולה להמליץ על רופא פוריות שמקבל במכבי נראה לי שדי מיציתי את האופציות עם הרופא נשים שלי