מודאגת.. המשך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר'.. סליחה על האורך של השאלה.. שבוע 27+6

לאחר בדיקת טכנאית הא"ס נשלחתי לבדיקת רופא
    דר' דורון הררי : בטן התינוק קטנה בשלושה שבועות מגיל ההריון (200 מ"מ), מי שפיר 8 ס"מ
    דופלר 4.5 הערכת משקל 900 גר' לדבריו יש לי גג שבועיים עד הלידה , הוא שלח אותי למיון יולדות קפלן
    הגעתי לביה"ח קפלן כשעתיים אחרי הבדיקה של דר' הררי..

דר' יינון חזן : בטן התינוק קטנה בשבועיים מגיל ההריון (215 מ"מ), דופלר 2.92 , מי שפיר 15 ס"מ הערכת משקל 950 גר' .. אין חשש להריון , ההריון מתקדם טוב מאוד
    ביקשתי חוות דעת נוספת כי לא ידעתי על איזה דעה להסתמך לאור הסטיות הגדולות והמשמעותיות בין הבדיקות

פרופ' בנימין כספי : בטן התינוק קטנה בשבועיים מגיל ההריון(216 מ"מ), דופלר 3.5 , מי שפיר 15 ס"מ , הערכת משקל 1 ק"ג .. גם הרופא הזה אמר לי שההריון מתקדם כמו שצריך ושאין כרגע חשש ללידה מוקדמת
    כל שאר המדדים בכל הבדיקות היו תקינים
    איך קיימת סטייה כל כך גדולה בין הרופא דר' הררי לבין שני הרופאים בקפלן??
    אני לא מצליחה להירגע.. האם יש מקום לבדיקת רופא מומחה נוסף??
    אשמח לחוות דעתך ..
    תודה רבה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יודע להסביר את הפער, ואני לא חושב שיש גם מקום לחוו"ד נוספת - האם עוד חוות דעת תעזור לך להפסיק להיות מודאגת. בחרי את הרופא שעליו את סומכת ביותר, ולכי עם המלצתו.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה