שלום לכן! אני אחת מכן ואני מעדיפה את חזון החסויה בגלל שלא בא לי שידעו מי אני. אני לא אדם גאה או מתלהב אבל יש לי בעיה.
אני עובדת במקום עבודה עם גברים, רק גברים, ולא מי יודע איזה גברים.
אני הולכת עם בגדים שהם סבירים נוטים לסמרטוטים כי הרי שאין לי למה להשקיע - לבוא למחסן עם גברים שהם

ואני עוד נשואה? אז בשביל מי ומה?
עדיין הגברים כאן נמשכים כי אני לא נראית כל כך רע.
יש לי לפעמים ימים שממש בא לי בשביל הנפש שלי להתלבש יפה - שמלה עם נעלי עקב עדינות. השמלה כל הזמן אורכה עד הברכיים - לא מיני בשום אופן!!!

בימים אלו הם פשוט מתחרפנים. יש כאלו שרק יעירו הערה ואין לי בעיה עם זה. סבבה. תוציאו החוצה מה שעל ליבכם.
אבל.... יש כאלו שממש יציקו - לא ייגעו חס וחלילה אבל ממש יגידו מפורשות שרוצים לשכב איתי

זה אמנם מילים וכן, אתן תגידו לי לומר להם שלא ושאני נשואה וכו' אבל הם יודעים שאני נשואה ואם אני אגיד לא אולי זה יצור אוירה לא נעימה במשרד. אז אני לא אומרת לא אבל מורידה אותם ממני בעדינות ולא בצורה ברורה שלא משתמעת ל-2 פנים לצערי ואז הם ממשיכים להציק

לצערי זה גם הבוס שלי

אני אדם כזה שאמנם מתבדח כל הזמן אבל זה בא לכסות על חוסר בטחון - פעם ראשונה שרשמתי את זה לעייני רבים ורק בגלל שאני חסויה.
נמאס לי! אין לי כוחות! זה דורש ממני כוחות נפשיים שפשוט נגמרו לי!
אני שוקלת לבוא עם בגדי שק כל הזמן אבל למה לי להיענש כי הם לא מסוגלים לשלוט בעצמם?
אני לא מתכוונת לשכב עם הבוס או עם כל אחר אחר מהם. מה אני עושה? ובבקשה אל תטיחו בי האשמות שאני לא עומדת על שלי כי רשמתי שהבטחון שלי, כשזה מגיע לאמת, הוא על הפנים

תודה למי שהגיעה עד לכאן