החודש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם החודש זה לא החודש אני לא יודעת מה אני עושה !!!!!!!! זיהיתי ביוץ לאחריו קיימנו יחסים רצוף עוד שלושה ימים ומאז עד היום יום כן יום לא זהוווווו אין לי כוחות אני מקווה לא לראות את המכשפה שאמורה (לא) להגיע ביום שני !!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • מיכלי תנסי להיות רגועה.
    ותצטרפי לכת שפתחנו - כל יום אוכלים סלק!!! :)
    אומרים שזה עוזר.. גם הדס אמרה, יאללה קפצי לסופר!
  • יום שני הזה נראה לי רחוק מתמידדד

מיכלושית.... נבדוק ביחד??

למרות שיש לי תחושה שלא אתאפק עד שני
    ובטח אעשה בראשון
  • חחחחח קוקה אני כבר הצטיידתי היום ב2 בדיקות :) נקווה לבשורות טובותתתתת
  • חחחחחחחחחחחח מיכל איזה מצחיקההה אלק הצטיידתי ב2 בדיקות ימצחיקה אחת אני במקומך הייתי מחכה למחזור..
  • מיכלי יקרה אני כל כך מזדהה איתך ,אני כמעט כל חודש מזהה ביוץ -עושה הכל כמו שצריך,אז אני ממליצה לך לחשוב חיובי ,ובעזרת השם בשורות טובות.
  • אצלי המכשפה אמורה לא להגיע גם בשני/שלישי
    מחזיקה אצבעות לכולנו
  • אני עוד על כדורים כבר חודש שני -בונה רירית (הורמונים ) כל לילה אני מבקשת מבורא עולם עזרה וקליטה מהירה. מחזיקה לנו אצבעות
  • אצלי בד״כ המכשפה מגיעה כל 27 אבל בחודש האחרון הגיעה ביום ה28 אז גם אני שני שלישי צריכה לא לקבל ..מחזיקה לכולנו אצבעות !!!! אמן והחודש הזה שלנו
  • גם אצלי היא אמורה לא להגיע ביום שלישי רביעי
    בשורות טובוותת ולילה טוב

• לכול הבננות המקסימות שצריכות לאאאאאא
  • תודה רבה מורני היקרה ,וגם לך המון הצלחה עם כדורים החודש,בעלך עשה בסוף את בדיקה??

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מרגולה תודה יקירתי
  • שיהיה לו בהצלחה ובשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה