אוףףףףףף אוףףף באלי לבכווותתת כברר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו ראיתי תתשובה של התרבית שתן ועדיין יש לי דלקת בא לי להרביץ למישהו!!!!!!!!!הרופא אמר שאם הדלקת נשארה יכול להיות שהתינוק יוולד תהיה לו דלקת ריאות או משהו כזה נווו למהה :((((( גם כשקורה לי משהו טוב חייב לקרות לי משהו רעעע איכסQ!
6 תגובות
עמוד 1
  • למהההה למההה לקחתי אנטיביוטיקההה הכל נשאר אותו דבר יצא לי 100 בכדוריות לבנות בשתן גם לפני האנטיביוטיקה וגם אחריי רופאה מטומטטמת אני שונאת אותה ואי איזה עצביםם :(((((
  • מה
  • אוף איזה אכזבה הייתי בטוחה שמזה ששתיתי אנטיביוטיקה במשך שבוע שלם ועוד 875 מ"ג יעזור..נראה עוד יומיים תשובה אם החיידק גם נשאר אני מקווה מאוד שלא נמאס לי כבר מהדלקות האלה נמאס לא יכולה כבר
  • מאמי תרגישי טוב! זה לא אמור להשפיע על התינוקי.
    בדקת עם רופאים אחרים ?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מעייני היקרה חברה של אחות לא מבייצת ,נכנסה להריון לאחר סיבוב חמישי של איקקלומין (יש לה תאומות בנות 3 ) כל הריון של תאומות סבלה מדלקת בשתן וברוך השם הבנות בריאות. אז אני לא חושבת שאת צריכה לקחת כל כך קשה ,תתעייצי עם עוד רופאים.
  • נראה מה קורה יום שלישי דופק תחזיקו אצבעות בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה