היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשוק ככה פתאום בלי שום הודעה מוקדמת היא פשוט התחילה לזחול על 6
איזה כיף כמעט בכיתי מהתרגשות
עכשיו סופית היא לא מתעכבת בכלום חמסיקה עליה
18 תגובות
עמוד 1
חחחח כל הכבוד לה את סתם אמא לחוצה
ולמה לפתוח פעמיים הודעה? מההלם? אה ותקצרי את הכותרת של ההודעות זה לא נכנס לי באיפון (3...)
כל הכבוד לנעם החכמה!!!
כל הכבוד לנועם
כל הכבוד!!!
כל הכבוד לנומני
ברור שהיא לא מתעכבת! אמא שלה מתעכבת!!!
כל הכבוד לנסיכה
כל הכבוד לנועם המתוקה.!!!
בנות אני מבקשת לא לזלזל דווקא רצו שנלך לפיזיוטרפיה ואמרו שאנחנו סתם מבזבזים זמן, ואני דווקא הייתי עכבית וסמכתי בלב שלם על המילה של הרופא ילדים שלנו שזה יבוא ובקרוב לא יאומן שהוא צדק בדבר אחד, נראה אם יצדק גם בשני
כל הכבוד לנועם [URL=http://www.glittertextlive.com]
כל הכבוד לנועם! אני בשוק שתיכף היא שנה בואנה הזמן עף אני זוכרת את ההודעה שלך מבית חולים וזה ממש לא משנה אם תלך עד שנה היא לא במירוץ העיקר שיש התקדמות שתלך מתי שבא לה בשעה טובה!
קולולולולולו
ברור אחוה אני סתם צוחקת
כל הכבוד ללולי הקטנה !!!!!
כל הכבודדדדדד לה ולך. בטוח התאמנת איתההההה....... אין אייקון של מחיאות כפיים????
ב"ה
בשעה טובה!!! ועכשיו סיוון יש לנעול את כל הדלתות של הבית
מאושרת בשבילך, מאמי
כל הכבוד נועם
נו תוך יומיים הגברת תעמוד לך ואת תראי שהיא תהיה הראשונה לזוז... היא פשוט תזחל כשהיא תרצה לזחול והנה זה קרה חמסוסי על האחיינית המהממת הזאת!!!!!!!!!!!