היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היינו עם נהוראי אצל רופא עור מי שלא זוכרת, יש לו ברגל מהברך ומטה עד הקרסול יובש קסקסי כזה, עוד מהלידה והמומחה עור נתן מרשמים לבלנאום וחבריו אמר שהיובש ישתפר וכמובן ביקש שנחזור בגיל שנה
אז המצב השצפר מעט אבל בכל זאת אתמול קפצנו לביקור אחרי חצי שנה קודם כל רק הגענו נהוראי היה כבר היסטרי (בחדר ממול הוא עשה בדיקות עיניים בשבוע שעבר) ואני בשיא התמימות אומרת לרופא: ד"ר היובש עוד לא עבר. והוא אומר לי: אני לא מצפה שהוא יעבור לו, רק שישתפר מעט
7 תגובות
עמוד 1
הבעיה בעיניים נפתרה, לא? את הבעיה הזאת בעור אני לא ממש מכירה...זה מציק לו? כואב?
העניין עם העיניים נדחה לאוקטובר בנתיים אבל כמו שזה נראה, צילינדר מינוס אחת
איזו בעיה יש לו בעיניים? סליחה מאמי אני כנראה לא מעודכנת...
אבל מה זה יכול להיות? למה אי אפשר לרפא את זה? נוני מסכן..מקווה שהרופא טעה.
מיטלי ברוך ה' נהוראי לא צריך את הניתוח לפתיחת תעלת הדמע אבל עשינו בדיקות עיניים (היה נורא אל תשאלי איזה צרחות) ומסתבר שיש לו בעין אחת צילינדר מינוס אחת. היה דיבור על משקפיים וכו' אבל אני אופטימית ולא רוצה לחשוב על זה יהיה טוב בע"ה...
פרחונית כדברי הרופא זה "מבנה העור" שלו
בובי אל תדאגי הכל יהיה בסדר וב"ה הוא לא יצטרך משקפיים..(למרות שזה אחד הדברים החמודים בעיניי!)
ולגבי העור הייתי לוקחת לרופא נוסף! רק כדי שתהיה שקטה.....
מיטלי צודקת.. באמת יש צרות גדולות יותר.. מקווה שהמצב ישתפר בקרוב