מעדכנת....... יש לי שאלה בתחתית ההודעה הראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אחרי הזרעה כפולה שלא צלחה "נרשמתי" ל IVF
    אווףףף הפרופסור המקסים שלי צדק אהה...... הוא רצה ישר שנעשה IVF ואני רציתי לנסות הזרעות בכל מקרה.... התקשרתי לבי"ח, היה לי תור לעוד שבוע, אמרתי שהגיעה ה- ואני רוצה "לשמוע בקולו" ולהתחיל IVF, התייעצו איתו והוא שמח שסוף סוף החלטתי ככה, ביטלו את התור וקבעו לחודש הבא למחלקה האחרת.........
    אני צריכה חיבוק וחיזוק ועצות תווודה.....

ד.א - אני בכללית , אני מבינה שמהביקור הקרוב אני אביא מכתב בשביל הוועדת אישורים בקופ"ח - כמה זמן עד התשובה? האחות שם אמרה לי שלא מבזבזים זמן, נותנים להם צ'ק פיקדון 4000 ש"ח והם מחזיקים את הצ'ק אחרי האישור של הוועדה.... תאירו את עיניי.....
    הלכנו היום להוציא את תוצאות בדיקות הזרע, שנעשו יום אחרי יום בהזרעה כפולה, הבדיקות הרבה יותר טובות מהבדיקות הקודמות שעליהן הפרופסור הסתמך שבגללן נעבור ל - IVF ויש לי כבר תור לIVF , מה לעשות בנות ??? ברור שאני אביא לידיעתו את הממצאים האחרונים אך כבר הסכמנו לעבור מהזרעות ל-IVF ...... אוווווףףףף שאלה חשובה : יש מצב ש"הרירית" בכניסה לאיבר שלי קוטלת את הזרע של החצי ???
    אווףףףףף - אם תוצאות כאלה - למה המתוקים לא מתחברים לביציות שלי
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני שמחה ש"עלית כיתה"..
    אצלי ההזרעות לא הצליחו , לפיכך אני גם לא מאמינה בהזרעות..

אני במאוחדת וממני לא ביקשו כלום.. רק 100 ש"ח להתחייבות וזהו.. אז אני לא יכולה לעזור לך בזה

יש לי הרגשה שהחודש תתבשרי בהריון המיוחל!!
    המון המון בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות מעכשיו!!!!!!!!!!
  • אמן לזה! תודה מותק

• הי מותק

את תראי שivf זאת לא מילה גסה !
    בעזרת ה׳ טיפול ראשון את מבשרת על הריון תקין

נשמח לשמוע ולהתעדכן !!!!

נשיקות

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני גם בכללית ולא ביקשו ממני כלום .
    את עושה בפרטי או בציבורי ?
    בציבורי בכלל הייתי צריכה לחכות לאישור וועדה וזהו שום כלום חוץ מהזריקות לא עלה לי כסף .
    ובפרטי גם לא השארי פיקדון קבלתי אישור ושילמתי על מה שבפרטי כמו: שאיבה והחזרה טפסי 17 וכו'.
    בהצלחה
  • תודה בנות

רעיה, אני בציבורי , כן יודעת על הוועדה אז האחות אמרה שלא נחכה לאישורי הוועדה שניתן צ'ק פיקדון עד שהאישורים יגיעו
    פרטי..... תגידי , איך זה? כמה זה עולה? הכללית משתתפים?
    יום נעים בנות
  • אני מטופלת אצל פרופסור לב רן הוא מדהים הוא עובד באסותא.
    פגישה אצלו ראשונה עולה בסביבות 1000 ש"ח ויש החזר כמעט חצי .
    אני מביאה משגיחה ממכון פועה שעולה 360 ומקבלת החזר של בסביבות 320 ש"ח.
    טופס 17 עולה 300 ש"ח כול אחד ( צריך 2-3 תלוי אם נשארים לך מוקפאים ).
    שאיבה והחזרה עולה 1200 ועל זה אין החזר .
    התרופות עולות כמו בציבורי.
    דרך אגב אם את רוצה יש את מרפאת שלושת הפרופסורים שזה לב רן , משיח
    ודור ( אם אני לא טועה לגבי דור ) 3 הפרופסורים הנחשבים ששם זה עולה יותר זול ואחד מהם נותן לך את הפרוטוקול ומי שיוצא עושה לך את ההחזרה והשאיבה .
    אני חושבת שזה סבבה לגמרי כי שלושתם רופאים הכי טובים בתחום ומה זה חשוב מי מהם מטפל כי שלושתם טובים !!!
    ואת לא משלמת בפרטי . אני אם לא אמא שלי ש"מציקה " לי הייתי הולכת על זה !
    בציבורי זה יותר כמו : שוק .
    בהצלחה מקווה שעזרתי
  • תודה רעיה
  • כמו שאמרתי כבר אני לא מאמינה בהזרעות, ואם הזרע השתפר מעט אותי אישית זה לא היה משכנע להישאר בהזרעות..
    תמשיכי בכל הכח להפרייה הראשונה והמנצחת המנצחת..

מה ששאלת לגבי קטילת הזרע בדרך לביצית (אני מקווה שהבנתי נכון את השאלה)
    זה ההבדל בין סקס רגיל או הזרעות לבין הפרייה

בסקס רגיל או בהזרעה הרבה זרעונים טובים "נעלמים" בחלל הרחם ולא מגיעים לביצית , בד"כ מתוך מיליוני זרעונים מגיעים לביצית בערך רק 10 מהם.. ועד שהם מגיעים הם כבר עייפים , ואם הזרע לא משהו זה רק מוסיף כי אין להם כל כך כח לחדור לביצית
    בהפרייה כל מה שנשאר זה רק השתרשות...
    חיברו כבר את הזרע והביצית ביחד.. אני מקווה שהצלחתי לקלוע למה ששאלת.. אם לא הבנתי נכון תקני אותי בקשה ואנסה לענות לך
    המון בהצלחה יקירתי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה