אני רוצה להמליץ בחום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיפשתי מתנה לאחותי שילדה רציתי להפתיע עם משהו מיוחד ומקורי שלחו אותי ל R&t עיצוב אירועים בבלונים חוץ מהשירות המעולה שנתקלתי והמחירים המצויינים העיצובי בלונים שלהם פשוט לא מהעולם הזה פשוט מושלם ויש להם פשוט הכל לדוגמא אני הזמנתי בסיס גדול מבלונים שעליו תינוק עם שמיכה ומשחקים (הכל כמובן מבלונים)וממנו יצא מוצץ ענק שעשוי כולו מבלונים מיוחדים בקיצור שווה ומומלץ בחום למתעניינים צירפתי לכם קישור לאתר שלהם שווה להיכנס ולהתרשם
    http://www.rt-b.co.il/
5 תגובות
עמוד 1
  • למה מישהי אחרי לידה שמחה לקבל בלונים? אם היית אומרת יום הולדת או כל חגיגה אחרת זה היה יותר אמין ואולי לא היינו קולטים על השנייה הראשונה שזה סתם פרסום
  • אין לפרסם באתר ללא אישור המנהלים!!!!!
    ויולדות מעדיפות לקבל דברים קצת שונים מבלונים....

• בלונים ליולדת
    לא נישמע לי , יש דברים שיולדת היתה שמחה לקבל שימושים יותר
    ולא בלונים

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל איזו קרבית את על הבוקר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה